Μάριος Αθανασίου: Η σκληρή απάντηση στα αρνητικά σχόλια για την φωτογραφία του με τη Ρένα Δούρου [video]

Ο Μάριος Αθανασίου, θα είναι υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, με τον συνδυασμό της Ρένας Δούρου, «Δύναμη Ζωής»! Ο ταλαντούχος ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τις θεατρικές του παραστάσεις αλλά κυρίως μέσα από τη πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές που συμμετείχε αποφάσισε να μπει στο στίβο της πολιτικής μέσα από τη τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο ηθοποιός δημοσίευεσε  μια φωτογραφία του με την Ρένα Δούρου πριν λίγες μέρες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram για να δεχθεί πολλές ευχές για επιτυχία αλλά και πολλά αρνητικά σχόλια σχετικά με την επιλογή του, λόγω των νεκρών στη φωτιά στο Μάτι το καλοκαίρι που μας πέρασε. Η ηθοποιός έδωσε την δική του απάντηση σε όλα αυτά με ένα βίντεο και γράφοντας:

“Σέβομαι και εκτιμώ την άποψη του καθενός. Ο λόγος που δεν απαντάω στον καθένα ξεχωριστά είναι γιατί δεν θεωρω το Instagram χώρο για πολιτικό διάλογο. Εγώ πριν εμπλακώ, ενημερώθηκα και έκρινα. Υπάρχει εισαγγελική έρευνα και δημόσιες τοποθετήσεις. Τώρα αν κάποιοι έχουν άλλη άποψη στις εκλογές θα ψηφίσουν αυτό που πιστεύουν. “εισαγγελείς” όμως δεν δέχομαι. Αποφύγετε τις ακραίες τοποθετήσεις δεν είμαστε εχθροί. Αν κάποιος θέλει διάλογο (και το επιτρέπει η απόσταση) ας μου στείλει στο inbox να τα πούμε από κοντά. Ειλικρινά θα χαρώ. – το μήνυμα αυτό αφορά αυτούς που διαφωνούν και δεν είναι εμμισθοι υπάλληλοι”

 

View this post on Instagram

Σέβομαι και εκτιμώ την άποψη του καθενός. Ο λόγος που δεν απαντάω στον καθένα ξεχωριστά είναι γιατί δεν θεωρω το Instagram χώρο για πολιτικό διάλογο. Εγώ πριν εμπλακώ, ενημερώθηκα και έκρινα. Υπάρχει εισαγγελική έρευνα και δημόσιες τοποθετήσεις. Τώρα αν κάποιοι έχουν άλλη άποψη στις εκλογές θα ψηφίσουν αυτό που πιστεύουν. "εισαγγελείς" όμως δεν δέχομαι. Αποφύγετε τις ακραίες τοποθετήσεις δεν είμαστε εχθροί. Αν κάποιος θέλει διάλογο (και το επιτρέπει η απόσταση) ας μου στείλει στο inbox να τα πούμε από κοντά. Ειλικρινά θα χαρώ. – το μήνυμα αυτό αφορά αυτούς που διαφωνούν και δεν είναι εμμισθοι υπάλληλοι

A post shared by Marios Athanasiou (@athanasiou_marios) on

Read More

And More