Μάριος Αθανασίου: Ξεκαθαρίζει για την ανάρτησή του και την Κιβωτό του Κόσμου

Ο Μάριος Αθανασίου μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram ανακοίνωσε πως έχει τη δυνατότητα να παρέχει οποιαδήποτε βοήθεια – νομική αλλά και ψυχολογική υποστήριξη – σε θύματα κακοποιητικής συμπεριφοράς.

Ο γνωστός ηθοποιός με αφορμή τις καταιγιστικές εξελίξεις στις δομές της Κιβωτού του Κόσμου απάντησε με νέα ανάρτηση  διευκρινίζοντας πως η βοήθειά που παρέχει, δεν αφορά μόνο την Κιβωτό, αλλά όλες τις δομές της χώρας, καθώς υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που χρειάζονται άμεσα βοήθεια και δεν έχουν μιλήσει μέχρι στιγμής ανοιχτά.

Μάριος Αθανασίου – Όσα έγραψε στη νέα του ανάρτηση:

Το βιντεάκι που έκανα για την παροχή βοήθειας σε όποιον έχει ή γνωρίζει περιστατικά κακοποιητικών συμπεριφορών, δεν αφορά μόνο την Κιβωτό του Κόσμου. Περισσότερα αφορά άλλες δομές πιο γνωστές ή όχι. Επειδή έχει κυκλοφορήσει από το πρωί ότι αναφέρομαι στην Κιβωτό, ξεκαθαρίζω ότι δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτό. Υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που δυσκολεύονται να εμπιστευτούν και να μιλήσουν, ας μην τους αποθαρρύνουμε», ανακοίνωσε με νέα ανάρτηση ο Μάριος Αθανασίου.

 

Read More

And More