Μάριος Φραγκούλης για τη βασίλισσα Ελισάβετ: «Νιώθω τόσο λυπημένος, είχαμε βρεθεί σε διάφορες περιστάσεις»

Από τη ζωή έφυγε χθες η Βασίλισσα Ελισάβετ σε ηλικία 96 ετών σκορπώντας θλίψη στο Ηνωμένο Βασίλειο και όχι μόνο αφού πολύς είναι ο κόσμος από κάθε άκρη της γης που στεναχωρήθηκε με την είδηση αυτή και θέλησε να την αποχαιρετήσει ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο δικός μας Μάριος Φραγκούλης που είχε την τιμή να τη συναντήσει σε διάφορες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και είχε αποκομίσει από εκείνη τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο Μάριος Φραγκούλης λοιπόν, μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram έγραψε το δικό του μήνυμα αποχαιρετισμού στην Βασίλισσα Ελισάβετ.

«Αγαπητοί μου φίλοι, είμαι τόσο λυπημένος που άκουσα την είδηση του θανάτου της Αυτού Μεγαλειότητος Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ Έχοντας συναντήσει την ίδια σε αρκετές φιλανθρωπικές περιστάσεις, μπορώ μόνο να αισθάνομαι ακραία ευγνωμοσύνη για το έργο της, την απόλυτη δέσμευσή της να είναι μία από τους πιο σημαντικούς και εμπνευσμένους ηγέτες που ο κόσμος γνώρισε ποτέ.

Οι βαθύτερες προσευχές και σκέψεις μου είναι με τη Βασιλική Οικογένεια σε αυτή την περίοδο θλίψης… “Με τα χρόνια έχω παρατηρήσει ότι κάποια χαρακτηριστικά της ηγεσίας είναι καθολικά και συχνά αφορούν την εύρεση τρόπων ενθάρρυνσης των ανθρώπων να συνδυάσουν τις προσπάθειές τους, τα ταλέντα τους, τις διορατικές τους γνώσεις, τον ενθουσιασμό και την έμπνευσή τους, να συνεργαστούν . . “» έγραψε ο Μάριος Φραγκούλης.

Read More

And More