Μάριος Φραγκούλης: Η εξομολόγηση για τους γονείς του – «Ήταν σοκ, τους ξαναείδα όταν ήμουν πια 8μιση ετών»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 8/5 ο Μάριος Φραγκούλης.

Ο γνωστός τενόρος μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο, όπου μεταξύ άλλων περιέγραψε πώς οι γονείς του τον άφησαν μικρό στη θεία του και επέστρεψαν στην Αφρική, όπου έμεναν για χρόνια.

«Γεννήθηκα στη Ροδεσία της Αφρικής. Είχαμε έρθει επίσκεψη στη θεία μου στην Αθήνα και οι γονείς μου είπαν: εφόσον ο Μάριος δεν πρόκειται να πάει ακόμα στο σχολείο, γιατί δεν τον αφήνουμε εδώ και να ‘ρθουμε να τον πάρουμε μετά από λίγους μήνες;», είπε αρχικά ο Μάριος Φραγκούλης.

«Ήταν καλοκαίρι θυμάμαι, με έβαλε η μαμά μου στο παγκάκι της κουζίνας και μου λέει: Μάριε, πηγαίνω δίπλα να πάρω δυο πραγματάκια και θα ‘ρθω να σε δω. Και αυτό ήταν. Έφυγε, μπήκαν σε ένα ταξί φαντάζομαι με τον αδελφό μου και γύρισαν στην Αφρική. Εγώ δεν ήξερα, αυτό ήταν το σοκ. Νόμιζα ότι θα γυρίσει την άλλη μέρα», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Μάριος Φραγκούλης.

«Τους γονείς μου τους ξαναείδα όταν ήμουν πια 8μιση ετών. Είχαμε πάει στο παλιό αεροδρόμιο και ζήτησα απ’ τον αστυνόμο να περάσω μέσα. Έρχεται η μαμά μου από την Αφρική, του λέω. Τους έψαχνα και γίνομαι φίλος με ένα παιδάκι. Του λέω: θα δω τον αδελφό μου σε λίγο. Μου λέει: κι εγώ, πώς σε λένε; Μάριο, του λέω. Και τον αδερφό μου Μάριο τον λένε, μου είπε. Εσένα; Simon. Έτσι λένε και τον δικό μου αδερφό, του είπα. Ήταν ο αδερφός μου», σημείωσε ο Μάριος Φραγκούλης.

«Θύμωσα πολύ με τον πατέρα μου, γιατί ήθελα να ξέρω την απάντηση. Ήμουν επαγγελματίας και μάλιστα μου έκανε πολύ κακή εντύπωση γιατί είχε έρθει να με δει στους «Αθλίους» που έπαιζα στο Λονδίνο στο Palace Theater, όπου έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, έπεσα στα οδοφράγματα, ήμουν πρωταγωνιστής, ήθελα να τον εντυπωσιάσω. Όταν τελείωσα ήρθε στα παρασκήνια και μου είπε “μπράβο αγόρι μου ήσουν πολύ καλός” και του λέω “αυτό έχεις μόνο να μου πεις;”. Εκείνη την στιγμή είπα άστο, λέω είναι άλλου η σκέψη του για εμένα. Είπα ότι ίσως αυτό που θέλω εγώ από εκείνον, μάλλον δεν είναι αυτό που θέλει αυτός για εμένα», εξήγησε ο Μάριος Φραγκούλης για τη σχέση με τον πατέρα του. 

Read More

And More