Μάριος Πρίαμος: Ο «τρελός» Κύπριος του Survivor θυμάται όλα όσα έγιναν στο περσινό ριάλιτι επιβίωσης!

Το δικό του μήνυμα για όλα όσα έζησε στον ξεχωριστό περσινό τελικό του Survivor στέλνει ο Μάριος Πρίαμος. Ο «τρελός» Κύπριος του ριάλιτι επιβίωσης που βρέθηκε πέρσι στον τελικό με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και κατέκτησε την δεύτερη θέση μιλά για όσα έγιναν στο παιχνίδι.

«05/07/17… Σαν σήμερα, ακριβώς ένα χρόνο πριν, ολοκληρώθηκε το πιο τρελό μου ταξίδι… Ένα ταξίδι που το έζησα από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα… Με συνοδοιπόρους όλους εσάς! Είμαι ευγνώμων για όλα όσα έζησα! Είμαι πλουσιότερος μέσα από όλα όσα έμαθα! Είμαι ευλογημένος που σας γνώρισα! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για ό,τι μου χαρίσατε! Τα ταξίδια χρησιμεύουν για να ξεχωρίζει η φαντασία από την πραγματικότητα… Κι αντί να σκέφτεσαι πώς είναι τα πράγματα, να τα ζεις! Γιατί μόνο όταν τα ζεις, κερδίζεις το πιο πολύτιμο έπαθλο… ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μάριος Πρίαμος στο Instagram και ανέβασε μια φωτογραφία από το στίβο μάχης στον Άγιο Δομίνικο!

 

05/07/17… Σαν σήμερα, ακριβώς ένα χρόνο πριν, ολοκληρώθηκε το πιο τρελό μου ταξίδι… Ένα ταξίδι που το έζησα από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα… Με συνοδοιπόρους όλους εσάς! Είμαι ευγνώμων για όλα όσα έζησα! Είμαι πλουσιότερος μέσα από όλα όσα έμαθα! Είμαι ευλογημένος που σας γνώρισα! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για ό,τι μου χαρίσατε! Τα ταξίδια χρησιμεύουν για να ξεχωρίζει η φαντασία από την πραγματικότητα… Κι αντί να σκέφτεσαι πώς είναι τα πράγματα, να τα ζεις! Γιατί μόνο όταν τα ζεις, κερδίζεις το πιο πολύτιμο έπαθλο… ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ! #mariospriamos #survivor2017

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴏffɪᴄɪᴀʟ ᴍᴀʀɪᴏs ᴘʀɪᴀᴍᴏs (@official_mariospriamos) στις

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164