Μαρκ Άντονι: Αρραβωνιάστηκε ο πρώην σύζυγός της Τζένιφερ Λόπεζ – Φωτογραφίες με την 23χρονη σύντροφό του

Ο πρώην σύζυγός της Τζένιφερ Λόπεζ, Μαρκ Άντονι αρραβωνιάστηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, τρεις μήνες αφότου δημοσιοποίησαν τη σχέση τους.

Ο 53χρονος μουσικός και η 23χρονη πρώην διαγωνιζόμενη «Μις Υφήλιος», γνωστοποίησαν την είδηση του αρραβώνα τους μέσα από τα social media. Συγκεκριμένα η 23χρονη καλλονή ενώ βρισκόταν με τον μέλλοντα σύζυγό της σε ένα πάρτι σε εστιατόριο στο Μαϊάμι, δημοσίευσε μία φωτογραφία, δείχνοντάς μας το εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι που της χάρισε ο αγαπημένος της.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε τη μέρα στο Μαϊάμι με φίλους. Πριν από το πάρτι, δείπνησαν και γλέντησαν σε ένα σκάφος, απολαμβάνοντας ένα πλούσιο δείπνο με σούσι, στρείδια και χαβιάρι.

«Αλλά η έκπληξη ήρθε στο τέλος του δείπνου, όταν η Νάντια Φερέιρα, φορώντας ένα κολλητό λευκό φόρεμα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο IG της που παρουσίαζε ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων με τη λεζάντα “Engagement Partyyy” με ένα emoji δαχτυλίδι», ανέφερε μία πηγή στο People.

Το τεράστιο διαμάντι της υπολογίζεται ότι είναι 10 καρατίων σύμφωνα με πληροφορίες του People, αν και το βλέμμα όλων δεν έπεσε μόνο στα δάχτυλα της καλλονής Νάντια Φερέιρα, αλλά και σε εκείνα του Μαρκ Άντονι.

Ο λόγος ήταν ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να καλύψει το όνομα της πρώην συζύγου, Τζένιφερ Λόπεζ. 

Οι φήμες που ήθελαν τον Μαρκ Άντονι και την Φερέιρα να είναι ζευγάρι ξεκίνησαν μετά το ταξίδι του στο Μεξικό. Οι δυο τους επιβεβαίωσαν τη σχέση του μέσα από το Instagram, δημοσιεύοντας κοινές τους φωτογραφίες.

Ο Μαρκ Άντονι μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τρεις γάμους. Το 2000, ο γνωστός καλλιτέχνης παντρεύτηκε με την ηθοποιό Νταγιανάρα Τόρες, με την οποία έχει δύο γιους. Μετά από τέσσερα χρόνια παντρεύτηκε την Τζένιφερ Λόπεζ, αποκτώντας τα δίδυμα Μαξ και Εμ. Στη συνέχεια, ο ακολούθησε ο γάμος με το μοντέλο Σάννον ντι Λίμας, το 2014. Το ζευγάρι χώρισε δύο χρόνια μετά και οριστικοποίησε το διαζύγιο, το 2017.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram

Read More

And More