Μαρκ Ράφαλο: Αποκάλυψε ότι είχε όγκο που παρέλυσε τη μία πλευρά του προσώπου του

Ο ηθοποιός Μάρκ Ράφαλο αποκάλυψε ότι το 2001 είχε διαγνωσθεί με όγκο στον εγκέφαλο σε μέγεθος μπάλας του γκολφ μετά από ένα ανησυχητικό όνειρο.

Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην ταινία του Γιώργο Λάνθιμου, «Poor Things» βρέθηκε καλεσμένος στο podcast «SmartLess» με οικοδεσπότες τους Τζέισον Μπέιτμαν, Σον Χέις και Γουίλ Αρνέτ και εκεί περιέγραψε πώς έμαθε ότι είχε όγκο στον εγκέφαλο μετά την επιτυχία του «You Can Count on Me».

Μετά από έναν έντονο εφιάλτη που τον ώθησε να κάνει αξονική τομογραφία για να «το αντιμετωπίσει άμεσα», ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι πήγε στο γιατρό με μια «αίσθηση καταδίκης».

Συγκεκριμένα, περιέγραψε: «Η νοσοκόμα καλεί τον γιατρό, τους άκουγα να μιλάνε στο άλλο δωμάτιο. Μπαίνει μέσα, είναι κάπως σαν ζόμπι και λέει: “Έχετε μια μάζα πίσω από το αριστερό σας αυτί στο μέγεθος μπάλας του γκολφ και δεν ξέρουμε τι είναι. Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι μέχρι να γίνει βιοψία”».

Πριν από τη διάγνωσή του, το μόνο σύμπτωμα από το οποίο έπασχε ήταν μια μόλυνση στο αυτί. Ενώ ο όγκος ήταν ευτυχώς καλοήθης, ο Μάρκ Ράφαλο, ο οποίος ήταν 33 ετών εκείνη την περίοδο, χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεσή του.

Εκείνη την εποχή, η σύζυγός του Σάνραιζ Κοίγκνι επρόκειτο να γεννήσει από μέρα σε μέρα το πρώτο τους παιδί, τον Κιν, που σήμερα είναι 22 ετών.

Για να μην την αναστατώσει, περίμενε μέχρι να γεννηθεί ο μικρός τους για να ανακοινώσει τα νέα.

«Όταν το είπα στη Σάνι, στην αρχή νόμιζε ότι αστειευόμουν», είπε. «Και μετά ξέσπασε σε κλάματα και είπε: “Πάντα ήξερα ότι θα πεθάνεις νέος”».

Κεντρική φωτογραφία: Reuters

Read More

And More