Μαρκ Ζάκερμπεργκ: Αποφάσισε να κρύψει τα πρόσωπα των παιδιών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο Mαρκ Ζάκερμπεργκ μοιράστηκε μια φωτογραφία της οικογένειάς του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν… τα emoji στα πρόσωπα των παιδιών του.

Η ανάρτηση του ιδρυτή του Facebook επικρίθηκε αμέσως από ορισμένους που θεώρησαν την απόφαση να κρύψει τα πρόσωπα ως ανησυχία για το απόρρητο για την κοινή χρήση φωτογραφιών των παιδιών του στο διαδίκτυο.

Η Meta, η μητρική εταιρεία του Instagram, έχει εξεταστεί εδώ και καιρό για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται το απόρρητο των χρηστών και για τον τρόπο με τον οποίο οι αλγόριθμοί της μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να οδηγήσουν τους νεαρούς χρήστες σε δυνητικά επιβλαβείς συνέπειες. Δεν είναι λίγοι οι σταρ του Hollywood αλλά και τραγουδιστές και Influencers που κρύβουν τα πρόσωπα των παιδιών τους και είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι έχει να κάνει με την προστασία της οικογένειάς τους στα social media.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mark Zuckerberg (@zuck)

«Ο Zuckerberg φρόντισε να μην μοιράζεται την τοποθεσία της οικογένειάς του ή την ταυτότητα των παιδιών του, μπορεί να γνωστοποιεί έτσι ότι είναι ευθύνη των χρηστών να προστατεύονται στο διαδίκτυο», δήλωσε η Alexandra Hamlet, ψυχολόγος με έδρα τη Νέα Υόρκη.

Read More

And More