Μαρκέλλα Γιαννάτου: Δείχνει για πρώτη φορά την έξι μηνών κόρη της – Βίντεο

Τους τελευταίους έξι περίπου μήνες, η Μαρκέλλα Γιαννάτου βιώνει μια εντελώς διαφορετική καθημερινότητα. Η ηθοποιός που φέτος βλέπουμε μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα, τον περασμένο Ιούνιο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Πατέρας του παιδιού της είναι ο πρώην σύντροφός της, σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος με τον οποίο χώρισε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, ύστερα από 14 ολόκληρα χρόνια σχέσης.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου μοιράστηκε το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου ένα σπάνιο στιγμιότυπο στον λογαριασμό της στο Instagram, στο οποίο για πρώτη φορά βλέπουμε το 6 μηνών μωρό της. Στο βίντεο βλέπουμε τη μικρούλα που θα πάρει τα ονόματα Μέλια – Αφροδίτη να κάνει τη δική της προσπάθεια να σηκωθεί από το κρεβατάκι της.

Δες το βίντεο παρακάτω:

«Η εγκυμοσύνη ήταν συνειδητή. Δεν έτυχε, πέτυχε. Ήταν μέσα από μια διαδικασία. Άρχισα να το σκέφτομαι σοβαρά γύρω στα 38-39. Σκέφτηκα ότι δεν έχω πολλά περιθώρια. Νομίζω αγχώθηκα, ναι. Ότι κάπως αν το αποφασίσω μετά τι θα κάνω. Έκανα κρυοσυντήρηση, πέρασα όλη τη διαδικασία. Δεν συνδυάζεται η καριέρα με το παιδί στη δικιά μου περίπτωση. Αν δεν είχα τη μαμά μου θα ήταν αδύνατο. Τώρα είναι δύσκολο» είχε εξομολογηθεί η Μαρκέλλα Γιαννάτου στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, I love SouKou.

Read More

And More