Μαρκέλλα Γιαννάτου και Λευτέρης Χαρίτος θα γίνουν γονείς – Τα 14 χρόνια σχέσης και ο λόγος που δεν παντρεύονται

Την πιο όμορφη περίοδο της κοινής τους ζωής διανύουν η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Λευτέρης Χαρίτος αφού, όπως αποκάλυψε η ίδια η ηθοποιός με μια φωτογραφία στα social media, σε λίγο καιρό πρόκειται να έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλιά

Μαρκέλλα Γιαννάτου – Λευτέρης Χαρίτος: Η μακροχρόνια σχέση τους

Η σχέση του σκηνοθέτη με την ηθοποιό μετρά περίπου 14 χρόνια, ωστόσο, κανείς από τους δυο δεν θέλει να εκθέτει την προσωπική του ζωή, προτιμώντας να την κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Χαρακτηριστικό είναι, πως για πολλά χρόνια κανείς από τους δυο δεν είχε μιλήσει δημόσια για τον δεσμό τους και όταν τελικά ο Λευτέρης Χαρίτος μίλησε σε συνέντευξή του για εκείνη, η Μαρκέλλα Γιαννάτου σοκαρίστηκε.

«Έπαθα σοκ όταν ο Λευτέρης μίλησε δημόσια για την σχέση μας. Ήταν συγκινητικό, δεν θα πω κάτι αρνητικό για αυτό. Δεν θα το έκανα εγώ, βαριέμαι να ακούω τα προσωπικά άλλων ανθρώπων είτε τους θαυμάζω είτε όχι» είχε παραδεχτεί η ηθοποιός σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μάλιστα, στην ίδια συνέντευξη, η Μαρκέλλα Γιαννάτου δεν είχε κρύψει και τη δυσαρέσκειά της για τα δημοσιεύματα στα οποία την αποκαλούσαν με τον τίτλο, “η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου”.

«Όταν διάβασα κάπου η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου, νευρίασα. Δουλεύω από το 2005 και δεν ξέρουν ποιος ήταν ο σύντροφός μου πριν τον Λευτέρη. Ξαφνικά χάνω το ονοματεπώνυμό μου. Αυτό δεν είναι σημάδι πατριαρχίας; Γιατί κανείς δεν ρώτησε για τον Λευτέρη που ήρθε στον ΑΝΤ1, αν τον έβαλα εγώ; Δεν με πόνεσαν τα σχόλια. Δεν είπε κανείς που ήταν ο Λευτέρης και τι έκανε τόσα χρόνια. Μήπως κάτι εγώ έκανα και ήρθε στον ΑΝΤ1; Όχι, επειδή είναι άντρας και μπορεί. Εγώ που είμαι γυναίκα, μάλλον κάποιος με βοήθησε» είχε πει.

Λίγο καιρό μετά, ο Λευτέρης Χαρίτος θα βρεθεί καλεσμένος στην ίδια εκπομπή και θα υποστηρίξει τη σύντροφό του σε σχέση με αυτές τις δηλώσεις, λέγοντας πως αν ήταν εκείνη στη θέση του σκηνοθέτη και εκείνος ο ηθοποιός, κανείς δε θα σχολίαζε τίποτα.

«Άδικο έχει; Θα την υποστηρίξω, έχει δίκιο αλλά όχι με την έννοια ότι το λέει η ίδια. Είναι ένα σύστημα που λειτουργεί έτσι. Αν είχε κάνει η ίδια τις Άγριες Μέλισσες, δεν ξέρω τι θα λέγανε και τι σχέση έχω μαζί της. Θα συμφωνήσω. Πρέπει να αλλάξει το σύστημα», είχε πει. 

Ενώ στην ίδια συνέντευξη, μίλησε και για το πως βλέπει ο ίδιος τις μεγάλες σχέσεις, όπως αυτή που διατηρεί ο ίδιος με την Μαρκέλλα Γιαννάτου λέγοντας, «Εγώ σαν άντρας έχω ένα πρόβλημα, ότι δε νιώθω ποτέ αρκετός και πρέπει να δίνω κι άλλα. Όλον αυτόν τον καιρό με τα γυρίσματα αισθάνομαι ότι δεν είμαι πάντα εκεί. Οι μεγάλες σχέσεις είναι κάτι το πολύ ιδιαίτερο. Δε θα το μετανιώσω ποτέ ότι έχασα τον χρόνο μου. Είναι μια γνώση βαθιά όταν το καταφέρνεις».

«Είμαστε μαζί περίπου 11 χρόνια. Είμαστε πολύ καιρό μαζί και την αγαπάω πάρα πολύ. Η αγάπη δεν κρύβεται. Χαιρόμαστε που υπάρχει ο ένας στη ζωή του άλλου. Ο γιος μου και η καλή μου είναι δυο άνθρωποι που αγαπώ πολύ και τους έχω σε πολύ ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου» είχε πει ο σκηνοθέτης σε άλλη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή “Πρωινό” το 2020 τόσο για την σύντροφό του όσο και τον γιο του που σήμερα είναι 15 ετών.

Από τη δική της πλευρά, όταν η Μαρκέλλα Γιαννάτου είχε βρεθεί καλεσμένη στο “Πρωινό” και είχε ερωτηθεί για το ενδεχόμενο ενός γάμο με τον Λευτέρη Χαρίτο, είχε αποκαλύψει πως δεν πρόκειται να παντρευτούν μέχρι να επιτραπούν στη χώρα μας οι γάμοι των ομόφυλων ζευγαριών.

«Δεν έχουμε παντρευτεί με τον Λευτέρη. Είχα δηλώσει στα πλαίσια του συμβολικού, ότι δεν παντρευόμαστε μέχρι να επιτραπεί ο γάμος στα ομόφυλα ζευγάρια. Δε σημαίνει ότι επειδή δε θα παντρευτούμε εμείς, θα αλλάξει αυτό. Είναι συμβολικό, απλώς επειδή μας αρέσει να σκεφτόμαστε ρομαντικά, αν το έκαναν όλοι, ίσως άλλαζε. Αν γίνει αυτό, μπορεί να παντρευτούμε. Είναι κάτι που όντως γι’ αυτό δεν το κάνουμε. Το έχουμε συζητήσει με τον Λευτέρη. Είναι συνειδητή κίνηση» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Πλέον όμως, μετά από 14 χρόνια κοινής ζωής, ο έρωτάς τους θα επισφραγιστεί με τον πιο όμορφο τρόπο αφού σε λίγους μήνες θα έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί…

Read More

And More