Μαρκέλλα Γιαννάτου: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Λευτέρη Χαρίτο – «Πληγώθηκα, τραυματίστηκα, όλα αυτά»

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά του ANT1 «Η Μάγισσα». Με αφορμή τον ρόλο της, η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «I Love Σουκού», όπου μίλησε για την εγκυμοσύνη της αλλά και τον χωρισμό της από τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο, πριν έρθει στον κόσμο η κόρη τους.

«Η εγκυμοσύνη ήταν συνειδητή. Δεν έτυχε, πέτυχε. Ήταν μέσα από μια διαδικασία. Άρχισα να το σκέφτομαι σοβαρά γύρω στα 38-39. Σκέφτηκα ότι δεν έχω πολλά περιθώρια. Νομίζω αγχώθηκα, ναι. Ότι κάπως αν το αποφασίσω μετά τι θα κάνω. Έκανα κρυοσυντήρηση, πέρασα όλη τη διαδικασία. Δεν συνδυάζεται η καριέρα με το παιδί στη δικιά μου περίπτωση. Αν δεν είχα τη μαμά μου θα ήταν αδύνατο. Τώρα είναι δύσκολο» εξομολογήθηκε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στον χωρισμό της από τον Λευτέρη Χαρίτο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης: «Με επηρέασε πάρα πολύ, πέρασα πάρα πολύ δύσκολα όλη αυτήν την περίοδο. Είχα την τύχη να έχω μια καλή εγκυμοσύνη, οπότε δε φορτώθηκε με άλλα πράγματα. Αλλά ήταν δύσκολο, ναι. Πληγώθηκα, τραυματίστηκα, όλα αυτά.

Δεν έχεις περιθώρια να μην είσαι καλά όταν βγει από την κοιλιά το μωρό. Νιώθω καθημερινά ότι δεν είμαι αρκετά καλή μαμά. Δουλεύω πολύ, γυρίζω κουρασμένη. Θέλω να της μιλάω, με παίρνει ο ύπνος. Θέλω κι άλλο».

 

Read More

And More