Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Ο σύντροφός μου με παρότρυνε να φιληθώ πιο πειστικά σε σκηνή»

Καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 16/4 η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο της ως Κορίνα στις Άγριες Μέλισσες, ενώ αποκάλυψε και τις συμβουλές του συντρόφου της, Λευτέρη Χαρίτου, ο οποίος είναι ο σκηνοθέτης της σειράς.

«Μέχρι το επεισόδιο που έχω διαβάσει, δεν λέω στην Κορίνα ποιος είναι ο πραγματικός της πατέρας. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε. Αυτό είναι ένα ερώτημα που έχω και στη ζωή μου, αν θα είχε νόημα να της το πει. Η Ζωή έχει προτεραιότητα τα παιδιά της, οπότε τα δικά της θέλω πάνε πολύ πίσω και καλώς γίνεται αυτό», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Γενικά, οι πιο δύσκολες σκηνές για μένα είναι αυτές που πρέπει να είσαι στο τσακίρ κέφι, μπορώ να τρελαθώ. Πάντα βοηθάει ο Αιμίλιος στις σκηνές και είναι και… μαζόχα! Μου λέει “βάρα κανονικά”, εγώ προσπαθώ να μην τον πονέσω», είπε αρχικά η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Για τον σύντροφό της και σκηνοθέτη τη σειράς, τον Λευτέρη Χαρίτο, η Μαρκέλλα Γιαννάτου δήλωσε: «Το αστείο είναι ότι είχαμε κάποια στιγμή ένα φιλί με τον Κωνσταντή και το σκηνοθετούσε ο Λευτέρης. Έρχεται και μας λέει “θα φιληθείτε σαν άνθρωποι ή θα μας κοροϊδεύουν;”».

Read More

And More