Μαρκέλλα Γιαννάτου: Βόλτα με την τριών μηνών κόρη της – Το σπάνιο βίντεο

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου εδώ και λίγους μήνες διανύει μια εντελώς διαφορετική καθημερινότητα, καθώς τον περασμένο Ιούνιο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο πρώην σύντροφός της, Λευτέρης Χαρίτος πήραν την απόφαση να χωρίσουν ύστερα από 14 ολόκληρα χρόνια σχέσης, ενώ ο χωρισμός επήλθε, όταν η γνωστή ηθοποιός βρισκόταν στις αρχές της εγκυμοσύνης της.

«Η εγκυμοσύνη ήταν συνειδητή. Δεν έτυχε, πέτυχε. Ήταν μέσα από μια διαδικασία. Άρχισα να το σκέφτομαι σοβαρά γύρω στα 38-39. Σκέφτηκα ότι δεν έχω πολλά περιθώρια. Έκανα κρυοσυντήρηση, πέρασα όλη τη διαδικασία. Ο χωρισμός με επηρέασε πάρα πολύ, πέρασα πάρα πολύ δύσκολα όλη αυτήν την περίοδο. Είχα την τύχη να έχω μια καλή εγκυμοσύνη, οπότε δε φορτώθηκε με άλλα πράγματα. Αλλά ήταν δύσκολο, ναι. Πληγώθηκα, τραυματίστηκα, όλα αυτά», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο «I Love Σουκού» η ηθοποιός.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή ενώ μέχρι στιγμής δεν την είχαμε δει σε καμία εμφάνιση με τη νεογέννητη κορούλα της.

Σήμερα, Κυριακή 8/10 η ηθοποιός έκανε μια εξαίρεση και εκμεταλλεύτηκε τον ηλιόλουστο καιρό και μαζί με την κόρη της βγήκαν να απολαύσουν την βόλτα τους.

Ο καλός φίλος της ηθοποιού, Δημήτρης Μοθωναίος ήταν μαζί τους και δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας μια μικρή πλάκα, με αφορμή το νέο της ρόλο της Μαρκέλλας Γιαννάτου στην σειρά, «Η Μάγισσα».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Mothonaios (@motho_naios)

Read More

And More