Μάρκελλος Νύκτας: Η αποκάλυψη για την ερωτική του ζωή και τους διωγμούς που έχει υποστεί από μικρή ηλικία

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Μάρκελλος Νύκτας στην κάμερα του “Πρωινού” και τον δημοσιογράφο Νίκο Κανάκη.

Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για τη σχέση του με τον χρόνο, τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, αλλά και τους διωγμούς που έχει υποστεί στη ζωή του από μικρή ηλικία.

«Μεγαλώνω και ο χρόνος με σκοτώνει, πραγματικά. Μιλάμε για έναν δράκο που σου παίρνει τα πάντα, εμφάνιση, σκέψεις, έρωτα. Αν ο χρόνος μου αφαιρέσει αυτόν τον μαγνητισμό και τον ερωτισμό που εκπέμπω, τότε δεν έχει νόημα να ζω. Ποιος δεν σκέφτεται τον θάνατο; Όλοι. Αφού έτσι κι αλλιώς, έχουμε ένα ραντεβού μαζί του», είπε αρχικά ο Μάρκελλος Νύκτας.

Αναφορικά με τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, δήλωσε: «Το να είσαι ομοερωτικός δεν είναι επιλογή, οι άνθρωποι αυτοί έτσι γεννήθηκαν, είμαστε κομμάτια της φύσης και έτσι μας έκανε ο Θεός».

Όσο για τους «διωγμούς» που αναφέρει ότι υπέστη στη ζωή του, ο Μάρκελλος Νύκτας αποκαλύπτει πως ξεκίνησαν από το σχολείο, όταν στην τελευταία τάξη του Δημοτικού οι δάσκαλοί του αποφάσισαν να μην τον γράψουν.

«Με πήγε η μαμά μου σε ένα σχολείο που ήταν πρότυπο και στην προτελευταία τάξη πάει να με γράψει και της λένε “δεν θα τον γράψουμε τον γιο σας στο σχολείο”. Έδιωξαν έναν άνθρωπο για το είναι του, ένα δημιούργημα του Θεού, όλοι με αγάπαγαν, ήμουν η χαρά του σχολείου. Και αυτό συνεχίστηκε και αργότερα στη δουλειά. Τα μοντέλα, τα πιο όμορφα κορίτσια και αγόρια κατέβασαν τα βρακιά τους μπροστά μου. Αυτό το πράγμα που έχω είναι φωτοστέφανο», εξήγησε.

Στη συνέχεια, ο Μάρκελλος Νύκτας μίλησε και για τον “διωγμό” από τον εργασιακό του χώρο.

«Αυτοί θα έπρεπε να μετανιώνουν. Κατάφεραν και με έβγαλαν από τον χώρο της μόδας και της τηλεόρασης. Απλώς και μόνο που το σκέφτομαι αυτό το πράγμα, παγώνει το αίμα στις φλέβες μου. Ένας διωγμός από το σχολείο, ένας διωγμός από ένα σύλλογο των συναδέλφων, ένας διωγμός από την τηλεόραση. Φτάνει! Δυστυχώς, αυτή είναι η μοίρα του ανθρώπου. Ερχόμαστε εδώ για να αποτύχουμε και να πεθάνουμε. Αυτό το πράγμα δεν μπορείς να φανταστείς πόσο με συνθλίβει», είπε χαρακτηριστικά.

Read More

And More