Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης: «Θέλω να μου πετάξουν ντομάτες στο θέατρο»

Μια αποκλειστική και άκρως αποκαλυπτική, συνέντευξη παραχώρησε  στην εκπομπή MEGA Καλημέρα ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης.

Ο ηθοποιός μίλησε για τις… προχωρημένες απόψεις του σχετικά με τις ερωτικές σχέσεις και την επιθυμία του να… εισπράξει γιούχα και να του πετάξουν ντομάτες στο θέατρο.

«Είχα απορρίψει αρκετές τηλεοπτικές προτάσεις. Όταν το σενάριο περνάει ελαφρά τη καρδία τον φαλλοκρατισμό, τον μισογυνισμό και την ομοφοβία, δε συμφωνώ. Ένας κακός άνθρωπος δεν μπορεί να είναι μεγάλος καλλιτέχνης. Θα ήθελα να μου συμβεί μια γιούχα στο θέατρο, να πετάξουν ντομάτες, λάχανα, όπως τις παλιές εποχές».

Σχετικά με τις ερωτικές σχέσεις  ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης  σημείωσε: «Είναι μικρό να λες «εγώ κι εσύ είμαστε ερωτευμένοι, δεν υπάρχει τίποτα άλλο». Δεν το έχω πει ποτέ. Δεν μπορώ να έχω ένα κτήμα απέναντί μου. Αν μπορώ να έχω αποκλειστικότητα σε μια σχέση; Όχι, από όλους προς όλους. Αν ήμασταν ειλικρινείς όλοι, όχι θα απαντάγαμε. Θεωρώ πως το «για πάντα» είναι υποκριτικό, δεν το μπορώ καθόλου, εκτός αν η ίδια η κατάσταση σου προσφέρει μια ποικιλία».

Και συμπληρώνει, «Μια περίοδο στη ζωή μου είχα έναν άνθρωπο, που ήταν με έναν άλλον κι εγώ με έναν άλλον, δεν το είχα κρυφό, το είχα πει και στις 2 πλευρές. Στη σχέση κάναμε και οι δύο την σκανταλιά καθαρά. Όταν γίνονται καθαρά οι σκανταλιές είναι καλά. Είχα έναν απαγορευμένο έρωτα κάποια στιγμή και με είχε βασανίσει πολύ, δε μου βγήκε σε καλό».

Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην θεατρική  παράσταση «Αγώνας Νέγρου και Σκύλων» στο θέατρο Τζένη Καρέζη.

Read More

And More