Μάρκος Σεφερλής: Ανακοίνωσε επίσημα τη συνεργασία του με τον Ant1! [video]

Μετά την επιτυχία και τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που έκαναν στον Ant1 οι ποροβολές των θεατρικών του παραστάσεων, ο Μάρκος Σεφερλής ανακοίνωσε και επίσημα τη συνεργασία του με τον τηλεοπτικό σταθμό από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και μάλιστα σε ένα πρότζεκτ που όπως τόνισε δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα.

Καλεσμένοι στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά μίλησαν για όλα όσα τους ενώνουν και δεν ξέρουμε για αυτούς και στο τέλος της συνέντευξης αποκάλυψε επίσημα τα νέα τηλεοπτικά του σχέδια.

«Μου στέλνει πολλά μηνύματα ο κόσμος και τώρα με τις παραστάσεις που δείχνει ο ΑΝΤ1 κάθε Κυριακή και κάνουν και τα νούμερα που κάνουν δόξα τω Θεώ, συζητήσαμε με τη διεύθυνση προγράμματος του ΑΝΤ1 και το ανακοινώνω πρώτη φορά σε σένα. Από τη νέα σεζόν θα ξεκινήσω μια εκπομπή στον ΑΝΤ1, είναι ένα καινούργιο πρότζεκτ που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα, πολύ πρωτότυπο, πολύ διαφορετικό.

Θα αρέσει στον κόσμο, δεν θα είναι show, είναι καινούργια συνταγή, δεν έχει ξαναγίνει και είναι κάτι που αρέσει στον κόσμο από όλα αυτά που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Θα αρέσει στον κόσμο και πιστεύω θα αγαπηθεί πάρα πολύ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Σεφερλής.

Read More

And More