Μάρκος Σεφερλής – Έλενα Τσαβαλιά: Γιατί ταξίδεψαν στην Κύπρο! [pics,vid]

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά βρίσκονται, τις τελευταίες μέρες, στην Κύπρο. Οι λόγοι είναι καθαρά επαγγελματικοί, καθώς η επιτυχημένη θεατρική τους επιθεώρηση, “Άλλος για το Survivor” θα πραγματοποιήσει παραστάσεις και στο νησί της Αφροδίτης. Έτσι το ζευγάρι για το προσεχές διάστημα θα βρίσκεται εκεί!

Φυσικά, μαζί με την δουλειά, οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί θα συνδυάσουν και διακοπές στις πόλεις που θα εμφανιστούν, όπως στην Λεμεσό, στην Λάρνακα, στην Λευκωσία και στην Πάφο.
“Μετά από ένα γεμάτο – κυριολεκτικά και μεταφορικά – καλοκαίρι στο θέατρο Δελφινάριο, ήρθε η ώρα για παραστάσεις στην αγαπημένη μας Κύπρο!” έγραψε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Σεφερλής στο Instagram.
Δες τις φωτογραφίες και το βίντεο:

Μετά από ένα γεμάτο – κυριολεκτικά και μεταφορικά – καλοκαίρι στο θέατρο Δελφινάριο, ήρθε η ώρα για παραστάσεις στην αγαπημένη μας Κύπρο! Ερχόμαστε! Είστε έτοιμοι;;; #MarkosSeferlis #AllosGiaSurvivor #Tour2017 #Cyprus #CyprusTour

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μάρκος Σεφερλής (@markos_seferlis_real) στις

Η φωτογράφιση….της φωτογράφισης!!!!!????❤️ #photography #couple #together #love #happy #cyprus

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Tsavalia (@elenatsavalia) στις

Πολύ δύσκολοι αυτοί οι επιδαπέδιοι ψύκτες στη Λεμεσό! Και δεν ήπια νερό κι έγινα και μούσκεμα! #markosseferlis #allosgiasurvivor #periodeia #cyprus

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μάρκος Σεφερλής (@markos_seferlis_real) στις

Φιλιά από την Κύπρο???????????????????????? #cyprus #actorslife #kiss #happy #allosgiasurvivor

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Tsavalia (@elenatsavalia) στις

Read More

And More