Μάρκος Σεφερλής - Έλενα Τσαβαλιά: Βόλτα για δύο σε εμπορικό κέντρο! (pics)

Μάρκος Σεφερλής – Έλενα Τσαβαλιά: Βόλτα για δύο σε εμπορικό κέντρο! (pics) | tlife.gr

«Ονειρευόμαστε να γεράσουμε μαζί», δήλωναν πριν λίγο καιρό ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά σε κοινή του συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!. Το ζευγάρι των ηθοποιών μετρά 17 χρόνια σχέσης και το καλοκαίρι θα συμπληρώσει 10 χρόνια γάμου. Άλλωστε, αυτή ήταν και η πηγή έμπνευσης για την παράσταση «Δέκα χρόνια γάμου» που παρουσιάζουν μαζί στο Περοκέ.

Οι δυο τους είναι αχώριστοι και παραμένουν ερωτευμένοι όπως την πρώτη περίοδο της σχέσης τους, ενώ ο 14,5 ετών γιος τους, Χάρης, αποτελεί για εκείνους η απόλυτη προτεραιότητά τους. Πάντα βρίσκονται στο πλευρό του όταν τον χρειάζεται, ενώ πλέον δεν τον αποχωρίζοντας από τις επίσημες εξόδους τους.

Πρόσφατα, ωστόσο, το ζευγάρι κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο από το καθημερινό φορτωμένο πρόγραμμά του και πραγματοποίησε μια χαλαρή βόλτα για δύο στα βόρεια προάστια. Συγκεκριμένα, ντυμένοι casual, βρέθηκαν σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι και απόλαυσαν τον περίπατό τους κοιτάζοντας τις βιτρίνες των μαγαζιών.

Μάλιστα, πήραν από έναν καφέ στο χέρι για να τους… συνοδεύει μέχρι να περάσει η ώρα και να βρεθούν ξανά κοντά στον γιο τους, ο οποίος απουσίαζε λόγω σχολικών υποχρεώσεων.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

READ more