Μάρκος Σεφερλής: Η έκπληξη που του έκαναν επί σκηνής η Έλενα Τσαβαλιά και ο γιος τους για τα γενέθλιά του! (pics,video)

Γεννημένος στις 8 Σεπτεμβρίου 1968, ο Μάρκος Σεφερλής έχει χθες τα γενέθλιά του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός “έκλεισε” τα 52 του χρόνια και, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν σταμάτησε καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας να δέχεται ευχές από συγγενείς, φίλους και θαυμαστές στα social media.

Το μεσημέρι της Τρίτης, λοιπόν, θέλησε να τους ευχαριστήσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία που έβγαλε κρατώντας την εντυπωσιακή τούρτα του, η οποία φτιάχτηκε ειδικά για εκείνον.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, ωστόσο, η σύζυγός του, Έλενα Τσαβαλιά, μαζί με τον γιο τους, Χάρη, αλλά και τον θίασο της παράστασης “Dettolμη και Γοητεία” , η οποία ανεβαίνει στο Δελφινάριο, του είχαν ετοιμάσει μια έκπληξη, που τον ενθουσίασε.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το τελευταίο “νούμερο” , ο 16χρονος Χάρης εμφανίστηκε επί σκηνής κρατώντας μια τούρτα που φτιάχτηκε ειδικά για τον Μάρκο, ξαφνιάζοντας το κοινό και κάνοντας τον ίδιο τον ηθοποιό να συγκινηθεί.

Όλοι μαζί του τραγούδησαν το Happy Birthday κι εκείνος, αφού τους ευχαρίστησε, φίλησε τρυφερά τον μικρό του πρίγκιπα και αντάλλαξε ένα παθιασμένο φιλί με την γυναίκα της ζωή του.

https://www.facebook.com/markella.kazamia/videos/10158817485727020/?k

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

 

Read More

And More