Μάρκος Σεφερλής: Το διαφορετικό θεατρικό έργο που ετοιμάζει – Εμπνευσμένο από την τραγική ιστορία της Μυρτώς

Ο Μάρκος Σεφερλής γράφει θεατρικό έργο για της ζωή της Μυρτώς από την Πάρο, η οποία το 2012 δέχτηκε άγρια επίθεση από Πακιστανό και έκτοτε ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, έχοντας πάντα στο πλευρό της την ηρωίδα μητέρα της. Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Espresso, η αποκάλυψη για το έργο του Μάρκου με το μεγαλείο ψυχής έγινε κατά τη διάρκεια του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Γλυφάδας, όπου ανακοινώθηκε ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στις ομάδες παλαίμαχων ποδοσφαιριστών και καλλιτεχνών για την ενίσχυση της Μυρτώς!

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ήταν καλεσμένος του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου που ανέλαβε την πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση του φιλανθρωπικού αγώνα. Παρών στο δημοτικό συμβούλιο ήταν και ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος εξομολογήθηκε το θεατρικό του εγχείρημα εμπνευσμένο από την τραγική ιστορία του 22χρονου κοριτσιού.

Μάλιστα τα έσοδα της παιδικής αυτής παράστασης θα δοθούν στη μητέρα της, η οποία προσπαθεί να δώσει και πάλι το χαμόγελο στην κόρη της, μιας και ο στόχος όλων όσοι είναι στο πλευρό της είναι η Μυρτώ να ταξιδέψει στη Ρωσία, προκειμένου να υποβληθεί σε νέα θεραπεία. Η παράσταση θα είναι βασισμένη στο μικρό βιβλίο που έχει κυκλοφορήσει με την ιστορία της, υπό τον τίτλο “Η νεραϊδο-αμαζόνα η Μυρτιά”.

Read More

And More