Μάρω Λύτρα: Δες τον άντρα που την έκανε να χαμογελά ξανά!

Η Μάρω Λύτρα έχει ανοίξει ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο στην ζωή της κι όχι μόνο σε ότι αφορά την επαγγελματική της ζωή. Όπως έχουμε ήδη γράψει η τραγουδίστρια που ζει τα τελευταία χρόνια στον Καναδά εργάζεται ως νοσηλεύτρια, ενώ έχει βρει ξανά την αγάπη και την χαρά στο πλευρό του νέου της συντρόφου.

Πρόκειται για τον επιχειρηματία Theo Pappas. Όπως έχει εξομολογηθεί η τραγουδίστρια στην εκπομπή Μία, με τον σύντροφό της, με τον οποίο γνωρίζονται από τότε που εκείνη ήταν 15 ετών, συζούν στο Montreal του Καναδά.


Με τον σύντροφό της Theo Pappas.

Η τραγουδίστρια, που έγινε γνωστή στην Ελλάδα μέσα απο την συμμετοχή της στο Fame Story, μετά από ένα διαζύγιο και μία σχέση που πρωταγωνίστησε στα πρωτοσέλιδα των ελληνικών lifestyle περιοδικών (με τον συνάδελφό της Κώστα Καραφώτη) ζει πλέον ευτυχισμένες στιγμές στο πλάι του επιχειρηματία αλλά και των τριών του παιδιών από τον προηγούμενο γάμο του, τους γιους του Paul και John και την κόρη του Amber.

Μάλιστα η Μάρω Λύτρα, που είχε εκφράσει στην εκπομπή Μία την σφοδρή της επιθυμία να αποκτήσει ένα παιδί, δηλώνει μέσω Facebopok ότι τα παιδιά αυτά που ήρθαν στη ζωή της τα αγαπά και τα λατρεύει ακριβώς σαν να ήταν δικά της.

Η τραγουδίστρια δεν σταματά να εκφράζει την αγάπη της για τον σύντροφό της και την ευγνωμοσύνη του απέναντι του, μέσα από τα social media. Εκτός από τις τρυφερές φωτογραφίες που δημοσιεύει με τον ίδιο, τα παιδιά του αλλά και τα δύο τους σκυλιά η τραγουδίστρια μιλά για όσα νιώθει μέσα από συγκινητικές αναρτήσεις.

“Δράττομαι της ευκαιρίας να στείλω από εδώ τις ευχές μου για τη νέα χρονιά. Το 2014 ήταν μια δύσκολη χρονιά, με απογοητεύσεις κ.α. Νιώθω ευλογημένη γιατί μπορεί να μην έγινε πραγματικότητα η περσινή μου ευχή αλλά συνειδητοποίησα ότι ο Θεός μου έστειλε την αγάπη που χρειαζόμουν μέσα από τον άντρα που με αγαπά. Και μπορεί να μην έχω παιδιά, αλλά στάθηκα τόσο πολύ τυχερή που ήρθαν τρία παιδιά στην ζωή μου που αγαπώ και λατρεύω σαν δικά μου. Μπαμπά Pappas και παιδιά σας αγαπώ! Σας ευχαριστώ, καταλαβαίνω ότι ο Θεός απάντησε στις προσευχές μου. Και ανυπομονώ να δω τα τρία αυτά παιδιά τον John, τον Paul και την Amber να μεγαλώνουν και να είμαι μέρος της ζωής τους κι αυτά της δικής μου. Theo ήσουν πάντα ο Άγιος Βασίλης μου, είτε το ήξερες είτε όχι. Σε ευχαριστώ”, ήταν το τελευταίο μήνυμα αγάπης της τραγουδίστριας προς τον σύντροφό της και τα τρία τους παιδιά.

Δες εδώ όσα είχε εξομολογηθεί η Μάρω Λύτρα για τον άντρα της ζωής της και τη νέα της ζωή στον Καναδά στην εκπομπή Μία.

Read More

And More