Μαρτυρία-κλειδί στο «Μαζί σου» για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη - Οι δύο κλήσεις και η επίμονη πρόταση που σοκάρει [video]

Μαρτυρία-κλειδί στο «Μαζί σου» για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη – Οι δύο κλήσεις και η επίμονη πρόταση που σοκάρει [video] | tlife.gr

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας, για το βράδυ που η 21χρονη Ελένης Τοπαλούδη βρήκε φριχτό θάνατο στην Ρόδο. Αυτή τη φορά, φίλος του 19χρονου Αλβανού κατηγορούμενου, ο οποίος κλήθηκε από τους πρώτους να καταθέσει στις αρχές, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, δίνοντας μια ανατριχιαστική λεπτομέρεια.

Ο ίδιος νεαρός μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου και αποκάλυψε πώς ο ένας από τους δύο φερόμενους ως δράστης του τηλεφώνησε δύο φορές εκείνη τη νύχτα, αλλά και πώς του είχε κάνει πολλές φορές μια πρόταση που σοκάρει.

Με είχε πάρει στις 12 το βράδυ και μετά ξανά στις 03:00. Την πρώτη φορά μου είπε: «Έλα ρε, είμαι με μια φοιτήτρια, να την φέρω σπίτι σου να την πάρουμε π…;». Του είπα ότι δεν είχα όρεξη και με ρώτησε αν είχα καμία αποθήκη με στρώμα. Του είπα πώς δεν είχα και μου το έκλεισε… Δεν μου φάνηκε περίεργο γιατί μου το είχε προτείνει ξανά πολλές φορές… Δεν κατάλαβα να ήταν εκεί παρά τη θέλησή της… Όταν μιλήσαμε είχε ησυχία, αλλά όταν με ρώτησε αν έχω αποθήκη, άκουσα από μέσα την κοπέλα να λέει: «τι να την κάνουμε;»… Μου είχε πει ο Αλβανός ότι είναι έξω από το σπίτι της κοπέλας… Μου τηλεφώνησε ξανά στις 03:00 και μου είπε: «Έλα, τελείωσα με την φοιτήτρια, να έρθω να αράξουμε;». Του είπα πώς δεν είχα όρεξη. Προσπαθούσα εκείνες τις μέρες να τον αποφύγω και δεν ήθελα να βγαίνω μόνος μου μαζί του…», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια έσπευσε να επισημάνει πώς: «Η συγκεκριμένη μαρτυρία ελέγχεται, γιατί δεν υπάρχει μέσα στη δικογραφία. Τα στοιχεία που είναι πολύ επιβαρυντικά για τους κατηγορούμενους δεν τα έχουμε συμπεριλάβει, διότι θα πρέπει να διασταυρωθούν…».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

READ more