Master Chef: Αυτοί είναι οι τρεις κριτές που θα αναδείξουν τον καλύτερο chef! [pics]

Έτοιμοι να αναδείξουν τον μεγαλύτερο Έλληνα Master chef είναι οι τρεις κριτές του νέου διαγωνισμού του Star που ξεκίνησε χθες. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς ήρθαν για να φέρουν τα πάνω κάτω και να αναδείξουν τους καλύτερους σεφ της χώρας.

Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής θα αναδείξει τον κορυφαίο Έλληνα Master Chef. Το πάθος και το ταλέντο των διαγωνιζόμενων στην κουζίνα και η αγάπη για τη μαγειρική είναι τα στοιχεία, που θα ξεχωρίζουν τον νικητή που κερδίζει, πέρα από τον τίτλο του Master Chef και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Η αναζήτηση του επόμενου ‘Ελληνα Μaster Chef ξεκίνησε! Οι auditions συνεχίζονται, αυτήν τη φορά στη Θεσσαλονίκη. Το ΜasterChef ανεβαίνει στη συμπρωτεύουσα, μια πόλη που γνωρίζει όσο καμία άλλη τι σημαίνει καλό φαγητό και ωραίες γεύσεις! Οι συμμετέχοντες θέλουν να εντυπωσιάσουν τους κριτές και τα καταφέρνουν πολύ καλά! Η χαρά αλλά και η συγκίνηση γίνονται πρωταγωνιστές σε ένα επεισόδιο, που θα σας καθηλώσει.

Η ταχύτητα, η συνέπεια και η δημιουργικότητα των παικτών θα κρίνουν την πορεία τους στο παιχνίδι. Οι πιο «αδύναμοι» αποχωρούν από τον διαγωνισμό μέσα από εβδομαδιαίες δοκιμασίες.

Read More

And More