MasterChef 4: Η απόλυτη ανατροπή! Δεν θα πιστεύεις σε ποιον παίκτη έδωσε την κάρτα ασυλίας ο Γιώργος! [video]

Χαμός στο MasterChef με τη χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης. Η Μαρία, η Ντέμη και ο Τζον ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση και μάλιστα με ισοψηφία. Αμέσως μετά, οι κριτές έδωσαν τον λόγο στον κάτοχο της κάρτας ασυλίας, Γιώργο, ζητώντας του να πει αν θα τη χρησιμοποιήσει για να «σώσει» κάποιον από τους τρεις τους.

Αφού σκέφτηκε πολύ καλά την κίνησή του, ο Γιώργος ανακοίνωσε ότι θα δώσει την κάρτα στη Μαρία γιατί θέλει να τη βγάλει από τον διαγωνισμό αντιμετωπίζοντάς την μαγειρικά ο ίδιος άλλη φορά.

Ακόμη, ο Γιώργος τόνισε ότι αν και θέλει τη Μαρία εκτός MasterChef, θεωρεί άδικο να βρίσκεται αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή στον τάκο, καθώς το πιάτο της ήταν πάνω από τον μέσο όρο.

Η Μαρία δεν πίστευε στα αυτιά της και ευχαρίστησε πολύ τον συμπαίκτη της που την έσωσε, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παραξενεύτηκαν ιδιαίτερα με αυτή του την επιλογή, δεδομένου ότι όταν η Μαρία είχε στα χέρια της την κάρτα ασυλίας, είχε σώσει την Ντέμη με αποτέλεσμα να «μονομαχήσει» ο Γιώργος με τον Κώστα και να βγει εκτός παιχνιδιού!

 

Read More

And More