MasterChef 4: Η πρώτη αποχώρηση είναι γεγονός! Χαμός στη δοκιμασία αποχώρησης

Όσοι πίστεψαν ότι τα Bootcamp τελείωσαν αισίως και το μόνο που μένει είναι να μπουν στο σπίτι του MasterChef 4, έκαναν μεγάλο λάθος! Οι κριτές Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλυψαν ότι όσοι έχουν περάσει στα bootcamp δεν σημαίνει ότι θα μπουν και στο σπίτι.

Έτσι, η πρώτη δύσκολη δοκιμασία ήρθε να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Η δοκιμασία «Follow the Chef» και η άμεση δοκιμή της κάθε προσπάθειας από τον κάθε σεφ, ξεκαθάρισε τα πράγματα άμεσα.

Η λιγότερο πιστή εκτέλεση από την κάθε ομάδα, κρίθηκε στο τέλος σε μία δοκιμασία αποχώρησης. Οι τρεις παίκτες που είχαν την χειρότερη επίδοση ήταν η Γιώτα από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο Ηλίας από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά και ο Ηρακλής από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη.

Οι τρεις τους έπρεπε στη συνέχεια να φτιάξουν μια ομελέτα, ένα τηγανητό αυγό, ένα αυγό μελάτο και ένα αυγό ποσέ. Οι παίκτες είχαν συγκεκριμένο αριθμό αυγών που μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν, κάτι που τους δυσκόλεψε πολύ, καθώς έπρεπε να είναι αρκετά προσεκτικοί.

Ο Ηρακλής ήταν ο νικητής στη δοκιμασία, έβγαλε τη μαύρη ποδιά και ανέβηκε στον εξώστη με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο Ηλίας και η Γιώτα είχαν από δύο καλές και δύο κακές παρασκευές, οπότε οι κριτές αποφάσισαν να επαναληφθεί η διαδικασία για τους δύο παίκτες.

Και πάλι, όμως, οι δύο τους ήρθαν… ισόπαλοι και στη δεύτερη δοκιμασία, καθώς και οι τέσσερις παρασκευές τους ήταν αποτυχημένες. Έτσι, οι κριτές αποφάσισαν να κοιτάξουν περισσότερες λεπτομέρειες, προκειμένου να βγάλουν την τελική τους απόφαση.

Οι τρεις κριτές, τελικά, αποφάσισαν πως πρέπει να αποχωρήσει από το MasterChef η Γιώτα.

«Αυτό που έχω να πω για τα παιδιά που είναι στο MasterChef είναι να προσέχουν, να αγαπάνε πραγματικά, γιατί είναι κρίμα. Η υποκρισία εμένα δεν μου αρέσει. Προτιμώ να είμαι μόνη μου παρά να έχω ανθρώπους δίπλα να με χειροκροτούν, ενώ στην ουσία περιμένουν να πέσω», είπε η Γιώτα.

Read More

And More