MasterChef 4: Παίκτρια αποχώρησε οικειοθελώς με κλάμματα [video]

Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε και μαζί της έφερε καινούργια επεισόδια MasterChef! Το βράδυ της Δευτέρας, λοιπόν, μία αποχώρηση έκπληξη ήρθε να φέρει τα πάνω κάτω στη ροή του διαγωνισμού, καθώς τη στιγμή που η κριτική επιτροπή ζήτησε από τους παίκτες να φορέσουν τις ποδιές τους, ώστε να ξεκινήσει η μαγειρική, η Σεμίνα Κατσίβα έκανε μία ανακοίνωση – έκπληξη!

Η νεαρή διαγωνιζόμενη ανακοίνωσε σε όλους την αποχώρησή της από το “MasterChef 4” αποκαλύπτοντας τον λόγο που θέλει να φύγει από το παιχνίδι. Η Σεμίνα Κατσίβα μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της απευθύνθηκε στον μέντορα της λέγοντας χαρακτηριστικά: “Έχω ένα προσωπικό σοβαρό πρόβλημα και θα πρέπει να αποχωρήσω” με τον Σωτήρη Κοντιζά να εκφράζει τη θλίψη του. “Λυπάμαι ιδιαίτερα που το ακούω αυτό, μιας και είσαι από την ομάδα μου. Ήθελα πολύ να είσαι στην ομάδα μου. Πρέπει να σου ζητήσω την ποδιά και τον pin”, ανέφερε ο γνωστός σεφ.

Ούτε οι υπόλοιποι παίκτες έκρυψαν την στενοχώρια τους για την απρόσμενη αποχώρηση της Σεμίνας Κατσίβα, αφού πολλοί είχαν ήδη γίνει μία παρέα.

Δες το βίντεο:

Η Σεμίνα αποτελεί παρελθόν για το παιχνίδι.

Read More

And More