MasterChef 4: Παλιοί παίχτες εισβάλλουν στο trailer του διάσημου ριάλιτι μαγειρικής! [video]

Το trailer  του Masterchef 4 βρήκε στον  αέρα και έχει άρωμα από τα παλιά. Σε αυτό εισέβαλλαν παλιοί παίχτες. Ανάμεσά τους οι: Χρήστος Μπάρκας, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, Μανώλης Σαρρής, Ασημίνα Ουστάλλι, Γωγώ Δελογιάννη, Δημήτρης Τσίκιλης, Χρήστος Γλωσσίδης, Σελίμ Σελτζούκ και Λάμπρος Βακιάρος.

Συγκεκριμένα, το βράδυ του τελικού του GNTM 2 κυκλοφόρησε ένα πρώτο teaser για την 4η σεζόν του MasterChef όπου οι τρεις κριτές ήταν μέσα σε ένα σκαραβαίο, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να οδηγάει και να είναι σαφώς πιο άνετα από τους άλλους δύο που δε χωρούσαν. Στο δεύτερο και επίσημο trailer είναι ο Κουτσόπουλος που δέχεται το τρολάρισμα. Κι όχι μόνο από τον Κοντιζά και τον Ιωαννίδη.

Στο απολαυστικό trailer που κυκλοφόρησε την Πέμπτη, οι τρεις κριτές είναι σε μια καντίνα και ζητούν να τους φτιάξουν τρία «βρώμικα». Εκείνος κάνει χιούμορ για το ύψος του Κουτσόπουλου και οι άλλοι δύο γελάνε. Στη συνέχεια ο Κουτσόπουλος ζητάει 4 σάντουιτς και ο καντινιέρης δίνει σήμα για να φτιάξουν τα σάντουιτς παίκτες από τους προηγούμενους τρεις κύκλους του ριάλιτι.

Το αποτέλεσμα του γκρουμέ «βρώμικου» είναι εντυπωσιακό με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να αναφέρει στους άλλους δυο κριτές «Που να δείτε πώς θα είναι το 4ο».

Δες το trailer:

Αντίστροφη μέτρηση για το νέο Masterchef!

 

Read More

And More