MasterChef 4: «Σφάζει» με το βαμβάκι η Μαρία – Η τσαπατσουλιά της Μαριάννας και ο εκνευρισμός

Στο Κέντρου Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος για την 8η εξωτερική ομαδική δοκιμασία του MasterChef βρέθηκαν οι 12 πλέον διαγωνιζόμενοι.  Σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, η 8η ομαδική δοκιμασία θα “συστήσει”, στους διαγωνιζόμενους του MasterChef 4, υλικά φτιαγμένα με περιβαλλοντική ευαισθησία από διαφορετικά μέρη της Ευρώπης, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής  Πράσινης Συμφωνίας.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας στη μπλε ομάδα υπήρξε ένταση, αφού η Μαριάννα ενώ έφτιαχνε ένα σιρόπι, το άφησε και πήγε να κάνει κάτι άλλο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το σιρόπι να χυθεί έξω από την κατσαρόλα. Αυτό το είδαν οι συμπαίκτες της, με τον Διονύση να είναι φανερά εκνευρισμένο. «Είναι τσαπατσούλα» είπε στην κάμερα χαρακτηριστικά.

Λίγο νωρίτερα όμως, η Μαρία την «έσφαξε» με το βαμβάκι λέγοντας: «Ενώ κάνω μια παρασκευή βλέπω το σιρόπι της Μαριάννας αφρίζει, βγαίνει έξω, έχουμε χάσει το μισό σιρόπι. Όταν κάνεις μια Παρασκευή κάθεσαι από πάνω της. Έχουμε λίγη ώρα, ας μην χάσουμε μια Παρασκευή που είναι σημαντική».

Και η κόντρα συναχίζεται!

Read More

And More