MasterChef: Έδειξε «νύχια» η Μαρία για την επιστροφή των παιχτών που αποχώρησαν! [video]

Οι παίχτες που αποχώρησαν από το παιχνίδι επιστρέφουν στην κουζίνα του MasterChef και προσπαθούν να κερδίσουν μια θέση στο σπίτι. Γεγονός που όπως φαίνεται δεν ευχαρίστησε και πολύ τους 9 παίχτες που βρίσκονται ήδη στο παιχνίδι. Οι αντιδράσεις ήταν πολλές, αλλά η Μαρία Μπέη ήταν αυτή που έδειξε «νύχια» στους πρώην παίχτες που διεκδικούν μια θέση στο παιχνίδι.

«Οι κανόνες είναι κανόνες. Το καταλαβαίνω, αλλά δεν μπορείς να παίζεις με την ψυχολογία του άλλου έτσι. Είμαστε εδώ σχεδόν τρεις μήνες και δεν ανέχομαι, μου έρχεται μεγάλο ζόρι να μπει κάποιος παίχτης που μπορεί να έχει φύγει και 20ος, έχει περάσει ήδη έξω από το σπίτι δυο μήνες τη ζωή του, έχει δει πράγματα περισσότερα από εμάς και απλώς επιστρέφει με νέες γνώσεις, με νέες πηγές που εμείς εδώ δεν έχουμε. Και αυτός ο παίχτης να έρθει να το παίξει σε εμένα «μάγκας»…», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπέη.

Και συνέχισε: «Θα τον σφάξω στο γόνατο. Όποιος και να είναι. Δεν με νοιάζει αν έχει 10 χρόνια εμπειρίας ή αν με περνά 40 χρόνια ηλικιακά. Θα τον σφάξω στο γόνατο».

Και οι κόντρες συνεχίζονται!

 

 

Read More

And More