MasterChef: Η δημόσια συγγνώμη της Κατερίνας Λένη στη συντάκτρια που την κατηγόρησε ότι της έκλεψε το γράμμα! [pics]

Ένα γράμμα όλο νόημα άφησε η Κατερίνα Λένη στους συμπαίκτες της κατά την αποχώρησή της από το MasterChef. Όπως αποκαλύφθηκε, μάλιστα, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, συντάκτρια του εν λόγω γράμματος δεν είναι η ίδια αλλά η Σοφία Παπαηλιάδου, η οποία ανέφερε ότι αυτό το γράμμα ήταν η κατάθεση της ψυχής της, το έγραψε το 2018, ενώ δεν έκρυψε ότι σκέφτεται να κινηθεί νομικά.

Η εκρηκτική παίκτρια του MasterChef, μετά τον σάλο που προκάλεσε το γράμμα της, θέλησε να τοποθετηθεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη στην κ. Παπαηλιάδου, που οικειοποιήθηκε τα λόγια της, χωρίς να αναφέρει στον αέρα το όνομά της.

«Στη ζωή μου έχω μάθει να είμαι ξεκάθαρη, ειλικρινής και απολύτως διαυγής και η κατάσταση αυτή, την οποία χωρίς να έχω επίγνωση -άθελά μου- προκάλεσα, με συνθλίβει πραγματικά ως άνθρωπο… ως Κατερίνα. Η συναισθηματική φόρτιση που κατά τον δεδομένο χρόνο και για διάφορους λόγους βίωσα, με οδήγησε να ταυτιστώ σε τέτοιο βαθμό με τα λόγια της κας Παπαηλιάδου που τα δανείστηκα, προκειμένου να αποδώσω με τον πλέον εκφραστικό και γλαφυρό τρόπο τα συναισθήματά μου… Λυπάμαι ειλικρινά εάν με την συμπεριφορά μου έθιξα, προσέβαλα, στενοχώρησα και πίκρανα την κα Παπαηλιάδου, ως δημιουργό του συγκεκριμένου κειμένου…» έγραψε, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Λένη.

Το επίμαχο κείμενο είχε γράψει η Σοφία Παπαηλιάδου στις 20 Μαρτίου 2018 με τίτλο: “Η μπέσα είναι στάση ζωής με υψηλό αντίτιμο διοδίων”.

Read More

And More