MasterChef: Η Μαρία Μπέη μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Δημήτρη Μπέλλο [video]

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη “Στην φωλιά των ΚουΚου” βρέθηκε το πρωί της Τρίτης η Μαρία Μπέη. Η πρώην παίκτρια του MasterChef μίλησε στην πρωινή εκπομπή για την αποχώρησή της από το reality μαγειρικής ενώ φυσικά αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Δημήτρη Μπέλλο και στα σχόλια που είχαν γίνει στα social media και στις εκπομπές για την… γκρίνια της.

Η Μαρία Μπέη δήλωσε μεταξύ άλλων: «O Δημήτρης δεν επηρεάζεται γενικά και είπε και ο ίδιος πως μόνο θετικά τον επηρέαζα. Μου έδωσε πάρα πολύ βοήθεια και τον ευχαριστώ πολύ. Και ψυχολογικό στήριγμα ήταν. Με βοήθησε πολύ μαγειρικά… Παντόφλα δεν έπεσε ποτέ απλά ο Δημήτρης είναι ένας άνθρωπος που μπροστά στις κάμερες έλεγε “μίλα, μίλα” και όταν πηγαίναμε σπίτι άρχιζε…

Γενικά η σχέση μας μαζί με τον Δημήτρη βγαίνοντας και βλέποντας τα επεισόδια στην τηλεόραση δεν ήταν αυτό που πραγματικά ήταν. Μπροστά στις κάμερες θα κάναμε και τον χαβαλέ μας. Δεν γκρίνιαζα 24 ώρες το 24ωρο. Δε θα με άντεχε αν γκρίνιαζα 24 ώρες το 24ωρο. Έχουμε δουλέψει μαζί με τον Δημήτρη γιατί τα γυρίσματα διακόπηκαν λόγω κορονοϊού. Προς το παρόν μένουμε Αθήνα».

Δες το βίντεο:

Η Μαρία Μπέη τα είπε όλα!

Read More

And More