MasterChef: Η συγκινητική εξομολόγηση του Παντελή – Το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή [vid]

Ο Παντελής Βούρος είναι ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στον φετινό κύκλο του Master Chef, τόσο για τον χαρακτήρα του και το χιούμορ του, όσο και για το ταλέντο του στην μαγειρική. Άφησε άλλωστε τα πάντα πίσω του για να βρεθεί στο παιχνίδι και δεν σκοπεύει να κάνει πίσω σε τίποτα. Στην ομαδική δοκιμασία της εβδομάδας ήταν αρχηγός και μάλιστα η κόκκινη ομάδα του ήταν και εκείνη που νίκησε και κέρδισε χαμάμ στην Θεσσαλονίκη.

Ο Παντελής, μάλιστα, μίλησε στην κάμερα και εξήγησε για ποιον λόγο δεν αγχώνεται και φαίνεται τόσο κουλ. Ο 24χρονος μάγειρας αποκάλυψε ότι όταν ήταν μικρότερος είχε ένα ατύχημα και από τότε αποφάσισε «να μη δίνει τόση σημασία σε μικρά πράγματα».

«Πολλοί, μπορούν να νομίζουν, ότι ο λόγος που φέρομαι και γενικά αντιμετωπίζω κάποια πράγματα, είναι ανάλαφρος, μπορεί να πει ο καθένας ότι ο Παντελής βρίσκεται στον κόσμο του. Αυτό το σημαδάκι το έχω από ένα ατύχημα που είχα μικρός. Είχα φτιάξει μόνος μου μια αυτοσχέδια σούπερ σούζα και είχα πάει πάρα πολύ μακριά με ένα ποδήλατο χωρίς φρένα. Και αφήνω τον εαυτό μου, και κατεβαίνω, κατεβαίνω μια μεγάλη κατηφόρα και βρέθηκα στο μπαλκόνι ενός σπιτιού απέναντι, εκεί έπαθα την πρώτη διάσειση. Μου πήρε λίγο χρόνο για να επανέλθω.

Έχω ζήσει και ένα τροχαίο, το αμάξι πήγε κατευθείαν στα σκουπίδια και εγώ δεν έπαθα τίποτα χωρίς να πάθω τίποτα. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν αγχώνομαι τόσο πολύ», περιέγραψε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο:

Read More

And More