Masterchef: Ξέσπασε ο Βαρθαλίτης! «Ελπίζω να έκανε χαβαλέ γιατί θα του άστραφτα καμία»

Δεν έχουν τέλος οι κόντρες στο φετινό Masterchef. Οι παίχτες έχουν μπει αποφασισμένοι να κερδίσουν τον τίτλο και οι ίντριγκες και οι τσακωμοί δεν έχουν τέλος. Οι παρέες στο παιχνίδι έχουν διαμορφωθεί και με βάση τα δωμάτια (ποιος μένει πού) και οι κόντρες ακόμη και στη δοκιμασία αποχώρησης δεν έχουν τέλος.

Από την  μια πλευρά λοιπόν, είναι το παρεάκι με τον Σταύρο Βαρθαλίτη, τον Κύπριο Σταυρή και τον Τζον (εκεί άνηκε και ο Δημοσθένης που έχει αποχωρήσει) και από την άλλη έχουμε τον Γιώργο, τον Κώστα, τον Ηλία, την Ντέμη και τον Ιωάννη Χαραλάμπους που αποχώρησε χθες.

Με αφορμή, λοιπόν, τη χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης, η κουζίνα του Masterchef πήρε «φωτιά». Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Τζον, ο Ηρακλής και ο Ιωάννης, ο οποίος επέλεξε να μην χρησιμοποιήσει την  κάρτα ασυλίας που είχε στην κατοχή του. Όταν, λοιπόν, ξεκίνησε η δοκιμασία ο Κώστας και ο Ηλίας βρέθηκαν στον εξώστη για να βοηθήσουν τον Ιωάννη. Σε κάποια στιγμή, όμως, μια Παρασκευή του κινδύνευσε να χαλάσει και ο Σταύρος Βαρθαλίτης, του φώναξε για να τον βοηθήσει.

Αυτό, ωστόσο, δεν άρεσε στο παρεάκι του Ιωάννη, με τον Κώστα να πηγαίνει στον Σταύρο και να του ζητά το αδιανόητο… να μην βοηθήσει ξανά τον φίλο του. Και όπως καταλαβαίνεις ο Βαρθαλίτης, ξεσπάθωσε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ελπίζω να έκανε χαβαλέ γιατί θα του άστραφτα καμία»!

Δες το video:

Και οι κόντρες συνεχίζονται!

Read More

And More