MasterChef: Μπέλλος και Ηλίας μονομάχησαν τελικά για τα μάτια της Μαρίας; [video]

Το ότι η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος του MasterChef 4 είναι ζευγάρι το γνωρίζουμε εδώ και καιρό. Το ότι οι δυο τους γνωρίζονταν πριν το παιχνίδι το μάθαμε στην ομαδική δοκιμασία με τις καντίνες, όταν το αποκάλυψε η ίδια η Μαρία, αυτό που ίσως δεν γνωρίζαμε όμως είναι ότι ίσως τελικά η χθεσινή δοκιμασία του Δημήτρη με τον Ηλία να έγινε για τα μάτια της μόνο.

Συγκεκριμένα, στην τελευταία δοκιμασία που έθεσαν οι κριτές στους πρώην παίχτες του MasterChef ήθελε τον Ηλία Κιαζόλι, μετά την ήττα του από τον Γιώργο Λασκαρίδη στην αντιγραφή πιάτου χωρίς συνταγή να διαλέγει έναν από τους παίχτες που βρίσκονταν στον εξώστη για να μονομαχήσει και να διεκδικήσει την είσοδό του στο MasterChef. Τότε αυτοπροτάθηκε ο Δημήτρης Μπέλλος, ο οποίος ήταν τελικά και ο νικητής της δοκιμασίας.

Η κίνηση αυτή του Δημήτρη ξάφνιασε πολλούς. Άλλοι είπαν πως το έκανε για να γλιτώσει την Μαρία που ενδεχομένως θα ήταν μια από τις επιλογές του Ηλία – ή κάποιον άλλο θεωρητικά πιο αδύναμο παίχτη. Όπως αποκάλυψε ο ίδια όμως, αυτό που ήθελε ήταν αρχικά να μαγειρέψει κι έπειτα να βγάλει από τώρα εκτός του Ηλία για να μην χρειαστεί να το κάνει αργότερα. Ποια είναι όμως, η αλήθεια;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής της Κατερίνας Kαινούργιου, «Ευτυχείτε», ο Δημήτρης και ο Ηλίας αν και αρχικά είχαν φιλικές σχέσεις, στο τέλος δεν κράτησαν αυτές. Όπως ανέφεραν στην εκπομπή, η πέτρα του σκανδάλου ήταν η Μαρία, η οποία είχε έρθει αρχικά πολύ κοντά με τον Ηλία, στη συνέχεια όμως απομακρύνθηκαν και αναπτύχθηκε το ειδύλλιο με τον Μπέλλο.

Τι συμβαίνει τελικά;

Read More

And More