MasterChef: Όσα δεν γνωρίζεις για τον Χαράλαμπο Κοτσώνη που επέστρεψε στο παιχνίδι!

Στο MasterChef οι παίκτες καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με νέες μαγειρικές δοκιμασίες και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να παραμείνουν στο παιχνίδι. Στόχος τους να διεκδικήσουν τον τίτλο του καλύτερου Έλληνα MasterChef. Φέτος οι τρεις κριτές έχουν περισσότερες απαιτήσεις από τους διαγωνιζόμενους. Επίσης κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού κάποιοι παίκτες που είχαν αποχωρήσει, κατάφεραν να επιστρέψουν με βάση το αποτέλεσμα μια μαγειρικής δοκιμασίας. Ένας από τους παίκτες που γύρισε ξανά στο MasterChef είναι ο Χαράλαμπος Κοτσώνης. Ο Χαράλαμπος πριν λίγο καιρό σχολιάστηκε έντονα για την ατάκα του “εν κουλί” σε έναν καβγά του με τον Παντελή Βούρο. Όμως ο ίδιος μετά την αποχώρηση του από το MasterChef ζήτησε δημόσια συγνώμη από τον συμπαίκτη του μέσα από ανάρτησή του στο instagram.

Ο Χαράλαμπος αποφάσισε να συμμετάσχει στο παιχνίδι για να κερδίσει φιλίες, εμπειρίες και τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef. Αγάπησε τη μαγειρική εξαιτίας ενός ανθρώπου που πίστεψε σε εκείνον, του καθηγητή του Δήμου Χριστοδουλίδη που μαζί με τους δικούς του, τον βοήθησαν να μπει στο παιχνίδι. Για τον Χαράλαμπο η μαγειρική είναι συναισθήματα, ζεστασιά, έρωτας, αφοσίωση και πειθαρχία. Ο ίδιος δηλώνει αθεράπευτα δημιουργικός μαγειρικά, ερωτευμένος με την κουζίνα. Νιώθει υπερήφανος για τον κριτή που επέλεξε γιατί πάντα θέλει να εξελίσσεται και να νιώθει πρόκληση από κάποιον ανώτερο επαγγελματικά. Ένα πιάτο που περιγράφει για εκείνον τον έρωτα μπορεί να είναι ο,τιδήποτε. Κάθε μάγειρας βάζει τη δική του ποιότητα αγάπης στα πιάτα του. 

Δες ορισμένες από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο παίκτης του MasterChef στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram:

Για να κερδίσει το παιχνίδι θα κάνει ότι είναι δυνατόν και όσο του επιτρέπει η επαγγελματική του αντίληψη και ιδεολογία. Αν ήταν υλικό κουζίνας θα ήταν αστεροειδής γλυκάνισος.

Read More

And More