MasterChef: Όσα δεν γνωρίζεις για τον Ζαχίρ Γιαβαρί που συγκλόνισε με την ιστορία του

Στο MasterChef οι παίκτες καθημερινά αντιμετωπίζουν νέες δοκιμασίες μαγειρικής και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να παραμείνουν στο παιχνίδι και να διεκδικήσουν τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef. Καθώς περνάει ο καιρός τα περιθώρια στενεύουν, οι τρεις κριτές είναι πιο απαιτητικοί και κατά συνέπεια οι διαγωνιζόμενοι έχουν περισσότερο άγχος για το αποτέλεσμα κάθε δοκιμασίας. Ένας από τους παίκτες του MasterChef που αγαπά την μαγειρική είναι ο Ζαχίρ Γιαβαρί. Ο Ζαχίρ είχε συγκλονίσει τόσο τους κριτές όσο και το τηλεοπτικό κοινό, όταν περιέγραψε την ιστορία του, στις οντισιόν του διαγωνισμού μαγειρικής.

Όπως λέει ο ίδιος ο Ζαχίρ, κάποιος φύλακας άγγελος έκανε τη δήλωσή του στο παιχνίδι. Η πίστη ότι μπορεί να είναι ο επόμενος MasterChef, τον βοήθησε να μπει στο παιχνίδι. Η μαγειρική για τον Ζαχίρ είναι το μέλλον του, καθώς από μικρός αυτό είχε όνειρο να γίνει. Χαρακτηρίζει τον εαυτό του δυνατό άνθρωπο που δεν φοβάται τα δύσκολα. Για τον Ζαχίρ μέντορας είναι εκείνος που θα τον βοηθήσει να φτάσει ψηλά. Αισθάνεται τυχερός που είναι στην ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου γιατί τον εμπιστεύεται πάρα πολύ. Δηλώνει έτοιμος για όλα και θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει το παιχνίδι.

Το πιάτο της αγάπης και του έρωτα για τον Ζαχίρ είναι αγριογούρουνο με αποξηραμένα σύκα και πουρέ γλυκοπατάτας. Στο παιχνίδι έχει δηλώσει πως θα κρατήσει όλες του τις δυνάμεις με κάθε τρόπο για να μείνει συγκεντρωμένος στη μαγειρική και στο στόχο του. 

Δες παρακάτω ορισμένα στιγμιότυπα από την συμμετοχή του Ζαχίρ Γιαβαρί στο MastefChef, αλλά και το video από τις οντισιόν όταν περιέγραψε στους τρεις κριτές την συγκλονιστική ιστορία του.

Αν ήταν υλικό της κουζίνας, θα ήταν σοκολάτα γιατί αρέσει σε όλους.

Read More

And More