MasterChef: Ποια είναι η δυναμική Ιωάννα Μπουρλόκα που αγαπά την μαγειρική [pics]

Το MasterChef συνεχίζεται με νέες μαγειρικές δοκιμασίες για τους παίκτες. Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής για μία ακόμη χρονιά έχει καταφέρει να κερδίσει τους τηλεθεατές. Φέτος οι τρεις κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχουν περισσότερες απαιτήσεις από τους διαγωνιζόμενους. Όπως είναι φυσικό το άγχος των παικτών είναι μεγάλο και οι εντάσεις μεταξύ τους αναπόφευκτες. Μια από τις παίκτριες του MasterChef που αγαπά πολύ την μαγειρική είναι η Ιωάννα Μπουρλόκα.

Η δυναμική Ιωάννα θεωρεί πως το πείσμα της την βοήθησε να μπει στο παιχνίδι. Η αδερφή της ήταν εκείνη που έκανε την αίτηση της Ιωάννας για το MasterChef. Η μαγειρική για την Ιωάννα σημαίνει δημιουργία και μάθηση. Η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της ήρεμη δύναμη αν και εφόσον δεν την καταβάλλει το άγχος και δηλώνει πως είναι έτοιμη για όλα.

Δες παρακάτω κάποιες από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Ιωάννα Μπουρλόκα στο προφίλ της στο facebook:

Ένα πιάτο που περιγράφει για εκείνη την αγάπη είναι λιγκουίνι με μύδια, κυδώνια, γυαλιστερές, γαρίδες σβησμένα με λευκό κρασί. Αν ήταν υλικό κουζίνας θα ήταν τσίλι.

Read More

And More