MasterChef: Σκληρή κριτική του Κουτσόπουλου στη Μαριάννα: “Από τη λάντζα το έφερες;”

Μία νέα εβδομάδα ξεκίνησε στο MasterChef με τους διαγωνιζόμενους να καλούνται να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του Mystery Box. Η Μαριάννα Πουλμεντή μπορεί να προσπάθησε να ενθουσιάσει τους κριτές με τις μαγειρικές της ικανότητες, ωστόσο δεν κατάφερε να τους παρουσιάσει ένα αξιοπρεπές πιάτο με αποτέλεσμα οι κριτές να τις ζητήσουν εξηγήσεις για τις σκέψεις της γύρω από αυτό.

«Από τη λάντζα το έφερες;», ήταν η πρώτη αντίδραση του σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλου βλέποντας το πιάτο της Μαριάννας. Πουρέ από τσορίθο με μπισκ γαρίδας και αστακού ήταν το πιάτο, το οποίο όμως δεν είχε καμία αισθητική. Ήταν λες και τα υλικά απλά είχαν πεταχτεί μέσα στο πιάτο.

«Είναι σαν να έχουμε μαζέψει από ένα τραπέζι όλα τα πιάτα, αυτό να ήταν το τελευταίο από κάτω, έχει πάει ήδη στη λάντζα και το φέρνεις μπροστά σου και βάζεις δύο τουίλ. Με αγάπη το λέω, αλλά κοίτα… Είναι όντως λες και έχει πάει λάντζα, έχει φαγωθεί κάτι εκεί μέσα και το φέρνεις μπροστά σου και λες κάτσε να βάλω και δύο τουίλ, φάτε, καληνύχτα», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Δες το βίντεο:

Η Μαριάννα, λοιπόν, είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Read More

And More