MasterChef: Το twitter γλέντησε και “έδωσε ρέστα” στο μεγάλο φινάλε!

Ο μεγάλος τελικός του MasterChef 4 είναι πια γεγονός! Ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταυρής Γεωργίου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό δημιουργώντας ξεχωριστά και δύσκολα πιάτα και ικανοποιώντας τους τρεις κριτές με τις μαγειρικές τους ικανότητες. Έπειτα από αρκετούς μήνες δοκιμασιών και επίμονης προσπάθειας ο Σταύρος Βαρθαλίτης ήταν τελικά εκείνος που αναδείχθηκε νικητής του MasterChef 4 κερδίζοντας το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Το twitter, όπως κάθε βραδιά έτσι και χθες, παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον τον τελικό του reality μαγειρικής και φυσικά “έδωσε ρέστα”! Μπορεί η βραδιά να ήταν αφιερωμένη στον Σταύρο και τον Σταυρή, όμως οι περισσότεροι διαγωνιζόμενοι μίλησαν για την εμπειρία τους μέσα στο MasterChef σχολιάζοντας και τους δύο φιναλίστ. Οι ατάκες έδιναν και έπαιρναν ενώ το τρολ δεν είχε τέλος! Η αγαπημένη παίκτρια του twitter, Κατερίνα Λένη είχε την τιμητική της!

Βέβαια, παρά το τρελό γλέντι που έγινε, όλοι οι τηλεθεατές του reality μαγειρικής επικρότησαν τη νίκη του Σταύρου Βαρθαλίτη κάνοντας λόγο για τον “έρωτα αλήτη” που κέρδισε τον τέταρτο κύκλο του διαγωνισμού.

Δες τα tweets:

Read More

And More