Μάθαμε τα …μυστικά του Παναγιώτη !

Μάθαμε τα …μυστικά του Παναγιώτη ! | tlife.gr

Εχει μεγάλη ζήτηση και γίνεται συζήτηση διαρκώς – η αλήθεια είναι – γύρω απο το όνομά του. Ο λόγος ; Ο λόγος για τον Παναγιώτη Μπουγιούρη που τώρα που είναι τηλεοπτικά …ελεύθερος και ωραίος, πραγματικά τα ιδιωτικά κανάλια σφάζονται στην ποδιά του, για να τα …προτιμήσει.

Ο ταλαντούχος κύριος Παναγιώτης Μπουγιούρης πήγε σήμερα στον «Καφέ με την Ελένη» και μας μίλησε για τα …μυστικά του. Ο ηθοποιός μας αποκάλυψε για το ποιους λόγους αποφάσισε να εγκαταλείψει την παρέα της Φεγγαρόπετρας.

«Δεν αποφάσισα να φύγω απο τα «Μυστικά της Εδέμ» γιατί έκλεισα κάπου άλλου και είχα ήδη κάνει την …καβάτζα μου για του χρόνου, γιατί το άκουσα κι αυτό. Απλώς ,δεν μπορούσα να σηκώσω το βάρος και ψυχολογικά και σωματικά του καθημερινού για ακόμα μία χρονιά. Δεν μπορούσα για τρίτη χρονιά να μείνω στην «Εδέμ» και για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στο …σύστημα του καθημερινού.

Ηθελα να προχωρήσω παρακάτω… Πίστεψα πως το να μείνω και πάλι στην σειρά του Mega, θα ήταν ένα πιάτο φαί που απλώς θα το έτρωγα ξανά ζεσταμένο…»

READ more