Μάθε ποιά σειρά του Alpha κόβεται!

Πρόκειται για μία σειρά που ήρθε στους δέκτες με φόρα, με μεγάλη φόρα… Πρόκειται για μία σειρά την οποία περιμέναμε όλοι μας πως και πως… Πρόκειται για μία σειρά που ήταν μία από τις πιο φιλόδοξες τηλεοπτικές προτάσεις που είχε ο Alpha φέτος για τα… μάτια μας μόνο!

Παρόλα αυτά, όχι δεν τα κατάφερε να μας… πείσει! Παρόλα αυτά όχι δεν τα κατάφερε να κάνει τα μηχανάκια της Nielsen να χτυπήσουν κόκκινα!

Ο λόγος τόση ώρα για τον “Αστέρα Ραχούλας”, ο οποίος μπορεί να ήρθε με φόρα, – όπως ήδη σου είπα λατρεμένη – , με μεγάλη φόρα, όμως, στην συνέχεια σιγά-σιγά άρχισε να σημειώνει… απώλειες, μέχρι που βγήκε στον αέρα και το “Survivor” και αποδυναμώθηκε τελείως!

Έτσι, αποφασίστηκε στην Κάντζα οριστικώς και αμετακλήτως, η σειρά να ρίξει τίτλους τέλους. Αποφασίστηκε να ολοκληρώσει φέτος την τηλεοπτική της πορεία και να μην της δοθεί το πράσινο φως και για του χρόνου.

Παρά το γεγονός ότι αρχικά είχε πέσει στο τραπέζι η σκέψη, η εν ΄λόγω σειρά να έχει κι ένα δεύτερο κύκλο επεισοδίων, στην συνέχεια κρίθηκε φρόνιμο να μην προχωρήσει παρακάτω και ο “Αστέρας”.

Και θα συμφωνήσω με την παραπάνω απόφαση, γιατί καλό είναι να μην τραβάμε τις σειρές από τα μαλλιά, όταν έχει διαπιστωθεί πως δεν έχουν εκείνη την δυναμική που χρειάζεται για να πάνε παρακάτω…

Read More

And More