Μάθε ποιοί θα παρουσιάζουν τα backstage του “Super Star Academy”!

Όλα αλλάζουν από αυτό το Σάββατο στο “Super Star Academy”, μιας και οι υπεύθυνοι του Epsilon έχουν μάθει να μην το βάζουν εύκολα κάτω και να μην εγκαταλείπουν τα όπλα στις πρώτες δυσκολίες.

Η διοίκηση και οι συντελεστές του σόου αποφάσισαν να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους και να περάσουν στην τηλεοπτική αντεπίθεση, γυρίζοντας σελίδα και ουσιαστικά εγκαινιάζοντας ένα δεύτερο μέρος στο πολοσυζητημένο σόου. Αποτέλεσμα; Οι αλλαγές που θα δεις λατρεμένη στους δέκτες σου είναι πολλές και οι εκπλήξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη.

Στο πλαίσιο ,λοιπόν, αυτών των αλλαγών, όπως σου είπα από χθες, στο σόου πλέον θα συμπεριλαμβάνεται κι εκείνο το κομμάτι που θα έχει να κάνει με ότι συμβαίνει στα backstage.

Αυτό ,όμως,που δεν σου είπα, είναι το ποιά πρόσωπα θα αναλάβουν την παρουσίαση αυτού του συγκεκριμένου κομματιού. Τα πρόσωπα αυτά που αναλαμβάνουν δράση είναι δύο νέα, αλλά την ίδια ώρα πολύ έμπειρα πρόσωπα.

Είναι δύο παιδιά που ξέρουν καλά από τηλεόραση, που ξέρουν καλά από ρεπορτάζ, που ξέρουν καλά από δημοσιογραφία. Είναι δύο παιδιά, πιστοί εργάτες του επαγγέλματος από τους λίγους. Δύο παιδιά που – πραγματικά επειδή έχω την χαρά να τους γνωρίζω και προσωπικά εδώ κι αρκετά χρόνια – δεν φοβούνται την δουλειά κι έχουν λιώσει μάλλον μία… ντουλάπα και κάτι παπούτσια μέχρι τώρα στο πεζοδρόμιο, κυνηγώντας την είδηση.

Πρόκειται για τον Σωτήρη Καραμίντζα και την Μάρτζυ Λαζάρου, για την Μάρτζυ Λαζάρου και τον Σωτήρη Καραμίντζα. Ε, ναι ,λοιπόν, ο Σωτήρης και η Μάρτζυ πιάνουν τα μικρόφωνα και είναι αποφασισμένοι να κάνουν τους πάντες και τα πάντα άνω-κάτω στο σόου του Epsilon.

Και να ξέρεις λατρεμένη, είναι να μην βάλουν κάτι στο μυαλό τους… Ο συνδυασμός τους; Μοναδικός και ώρες-ώρες εκρηκτικός! Άλλωστε, είναι αδύνατον η κατάσταση να μην οδηγηθεί εκτός ορίων όταν έχεις να κάνεις με την βιτριολικό χιούμορ του Σωτήρη και την ατάκα… κόλαφο που διαθέτει.

Από την άλλη μεριά η Μάρτζυ είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να επιβάλλει την τάξη και για να… συμμαζεύει τον Σωτήρη, όταν εκτροχιάζεται! Έχει έναν δυναμικό και παράλληλα μαγικό τρόπο.

Επλίζω να τα καταφέρουν και να το κερδίσουν αυτό το τηλεοπτικό στοίχημα, γιατί πολύ απλά τους αξίζει!!!!

Read More

And More