Μάθε τα sexy ανερχόμενα αστέρια του Χόλιγουντ!

Είναι νέοι, ωραίοι, ταλαντούχοι και βρίσκονται στο απόγειο της καριέρας τους. Θεωρούνται οι ζεν πρεμιε της showbiz και η καριέρα τους αναμένεται να εκτοξευθεί τα επόμενα χρόνια. Το TLIFE έψαξε και σου παρουσιάζει τα 7 ανερχόμενα αστέρια του Χόλιγουντ, που μονοπωλούν το ενδιαφέρον των κοριτσιών και σίγουρα θα συζητηθούν περισσότερο στο μέλλον!

Robert Pattinson: Ο βρυκόλακας που ξετρέλανε τον γυναικείο πληθυσμό
Από τη λίστα αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει ο Robert Pattinson, που προκαλεί τον πανικό σε κάθε δημόσια εμφάνισή του. Ο 24χρονος ηθοποιός, γεννήθηκε στο Λονδίνο στις 13 Μαΐου του 1986. Παρόλο που ξεκίνησε από μικρή ηλικία να συμμετέχει σε θεατρικές παραστάσεις και ταινίες, έγινε ευρέως γνωστός όταν υποδήθηκε τον ρόλο του Cedric Digorry, στην ταινία “Ο Χάρι Πότερ και το κύπελο της φωτιάς”.

Η ταινία που απογείωσε την καριέρα του ήταν το “Twilight”. Οι θαυμάστριες της ταινίας βρήκαν στο πρόσωπό του τον ιδανικό λόγο για να παθιαστούν με τους βρικόλακες. Ο Robert εκτός από ηθοποιός είναι και τραγουδιστής, και μάλιστα πολύ ταλαντούχος.

Shane West: Ένας punk μουσικός
Ο Αμερικανός πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς “Nikita”, δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα μπορούσε να ξεκινήσει μια λαμπρή καριέρα στο Χόγιγουντ, όταν στο λύκειο επέλεγε το μάθημα της υποκριτικής. Για την ακρίβεια, ήταν κάτι που τον άφηνε παγερά αδιάφορο. Οι βαθμοί που χρειάζονταν για το πολυπόθητο απολυτήριο ήταν ο λόγος που διάλεξε το συγκεκριμένο μάθημα και απ΄ ότι αποδείχτηκε, έκανε την κατάλληλη επιλογή!

Ο Shane εκτός από ηθοποιός, είναι τραγουδιστής της punk και συνθέτης. Ο ίδιος, έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του, το πρώτο που προσέχει σε μια γυναίκα είναι τα μάτια της, ενώ προτιμά όσες δεν βάφονται πολύ και τονίζουν απλά τη φυσική τους ομορφιά.


Gael Garcia Bernal: Από τον Almodovar στο Hollywood

Μετά την καθιέρωσή του ως ένας από τους καλύτερους νέους Ισπανούς ηθοποιούς, ήρθε η στιγμή που πολλοί Ευρωπαίοι καλλιτέχνες ονειρεύονται, αλλά λίγοι καταφέρνουν! Η ευκαιρία για μια καρίερα στο Χόλιγουντ… Στην ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ “Κακή Εκπαίδευση” (Mala Educacion), ο Gael άρπαξε την ευκαρία που χρειαζόταν, να αποκτήσει το εισιτήριο για το Χόλιγουντ. Έτσι, κατάφερε η αμερικάνικη βιομηχανία να αναγνωρίσει τις υποκριτικές του ικανότητες.

Η καριέρα του ξεκίνησε το 2000, όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία του Alejandro Gonzales Inarritu, “Amores Perros”, και από τότε πρωταγωνιστείι σε πολλές επιτυχημένες παραγωγές της Λατινικής Αμερικής, της Ισπανίας και της Αμερικής, όπως “Ημερολόγια Μοτοσικλέτας”, όπου υποδήθηκε τον Τσε Γκεβάρα σε νεανική ηλικία, “Βαβέλ”, και “Γράμματα στην Τζούλια”. Το 2009 απέκτησε παιδί από την κοπέλα του Dolores Fonzi, που πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτικές σειρές της Αργεντινής.

Chase Crawford: Ο αγαπημένος του Gossip Girl
Ο νεαρός πρωταγωνιστής, Chase Crowford είναι το αγόρι που το τελευταίο διάστημα μονοπωλεί το ενδιαφέρον του νεανικού κοινού στην Αμερική. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Τέξας κι αγαπήθηκε από τον ρόλο του ως Nate Archibald,
στη δημοφιλή αμερικάνικη σειρά Gossip Girl. Στη σειρά υποδύεται ένα μαθητή λυκείου που απασχολεί με τα καμώματα και τους έρωτές του.

Στις 11 Ιουνίου του 2010, ο 24χρονος Crawford συνελήφθηκε στο Τέξας με μικροποσότητα μαριχουάνας. Αν και προσπάθησε να πείσει για την αθωότητά του, υποστηρίζοντας ότι βρέθηκε στο λάθος σημείο την λάθος στιγμή, τελικά δεν έπεισε τους δικαστές και καταδικάστηκε σε 6 μήνες φυλάκισης.

Trevor Donovan: Το νέο αστέρι του “Beverly Hills 90210”
Ο Trevor Donovan ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο συμμετέχοντας σε κολεξιόν γνωστών σχεδιαστών μόδας όπως Dolce & Cabbana, Jockey, Calvin Klein και A&F. Το στιλ και η εμφάνισή του κέρδισε τον θαυμασμό των φωτογράφων και των διαφημιστών, με αποτέλεσμα να αποτελεί μία από τις πρώτες τους επιλογές.

To 2004 αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του και στην υποκριτική. Την περασμένη σεζόν εμφανίστηκε σε κάποια επεισόδια της επιτυχημενής σειράς Beverly Hills 90210 στο ρόλο του Teddy Montgomery. Ο Teddy είναι το κλασικό καλό παιδί, πρωταθλητής του σερφ που επιστρέφει στο θρυλικό λύκειο. Η απήχηση που είχε ήταν τόσο μεγάλη κι έτσι έπεισε τους παραγωγούς να τον εντάξουν στο βασικό καστ της σειράς από την ερχόμενη χρονιά.

Ο Taylor Lautner: Το αντίπαλο δέος του Robert Patinson.
Ο 18 χρονος Taylor γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Michigan. Οι πρόγονοί του κατάγωνταν από τη Δανία, τη Γερμανία και τη Γαλλία, ενώ την εξώτική του εμφάνιση τη χρωστά τη μητέρα του Ντέμπορα η οποία έχει ρίζες από τους ιθαγενείς της Αμερικής. Από τα έξι του χρόνια ασχολείται με το καράτε, ενώ ο δάσκαλος ήταν εκείνος που τον προέτρεψε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Ευρέως γνωστός έγινε όταν ενσάρκωσε τον Jaycob Black, στην ταινία Twilight. Ο Τaylor υποδύεται τον λυκάνθρωπο και καλό φίλο της πρωταγωνίστριας Kirsten Stewart, που κάνει ό,τι μπορεί για να την κατακτήσει. Για να συνεχίσει να συμμετέχει στο καστ της συνέχειας της ταινίας Twilight, αναγκάτηκε να πάρει μερικά κιλά και να αποκτήσει καλογραμμωμένους κοιλιακούς. Ήδη, ο μόλις 18 ετών Taylor, συγκαταλέγεται στους πιο καλοπληρωμένους εφήβους του Χόλιγουντ.

Ζac Efron: Ο πολυτάλαντος
Ο νεαρός ηθοποιός χαρακτηρίζεται από τους πλεόν ταλαντούχους σταρ του Χόλιγουντ, και παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι μόνο 23 ετων, πολλοί θα ζήλευαν το πλούσιο βιογραφικό του. Ο Ζac εκτος από ηθοποιός είναι τραγουδιστής και χορευτής. Ξεκίνησε την επιτυχημένη του επαγγελματική πορεία το 2003, όταν πρωταγωνίστησε στην ταινια “Mellinda’s world” ενώ ακολούθησαν το “High School Musical 3: Senior year”, στην οποία κέρδισε πολλές διακρίσεις. Στην τηλεόραση μεγάλη επιτυχία γνώρισε με στην σειρά “Entourage”, ενώ μέχρι στιγμής έχει βάλει την υπογραφή του σε τρία soundracks.

Με προσωπική περιουσία που φτάνει τα 10 εκατομμύρια δολάρια, ο Zac θεωρείται ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες. Τον τελευταίο χρόνο ο ηθοποιός έχει βρει το άλλο του μισό στο πρόσωπο της Vanessa Hudgens, συμπρωταγωνίστριάς του στην ταινία “High School Musical 3”.

Read More

And More