Ματίκα – Ιορδανίδης: Μόλις παντρεύτηκαν! Δες το άλμπουμ του γάμου τους!

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν σήμερα το μεσημέρι ο Τάσος Ιορδανίδης με την Θάλεια Ματίκα στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Πειραιά. Κουμπάρος του ζευγαριού έγινε ο Πέτρος Φιλιππίδης.
Με άκρα μυστικότητα το γνωστό ζευγάρι, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι πέρασε το κατώφλι του δημαρχείου και αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης σε μια σεμνή τελετή με λίγους καλούς του φίλους. Από κοντά τους δεν έλειψαν οι δικοί τους άνθρωποι, αλλά και ο Ορέστης Τζιόβας, με τον οποίο συμπρωταγωνιστούν στο θέατρο.

Η αλήθεια είναι ότι και οι δύο ήθελαν να κρατήσουν το γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ “ψίθυροι” τους ήθελαν να έχουν ήδη παντρευτεί. Οι δυο τους, τελικά, διάλεξαν τη σημερινή μέρα για να παντρευτούν.

Όπως είχε αναφέρει και η Θάλεια ο γάμος της ήθελα να είναι πολύ απλός και λιτός. Κι έτσι έγινε έγινε. Η ίδια φόρεσε ένα casual φόρεμα και ο αγαπημένος της ένα μάλλινο πουλόβερ. Ενώ, στο πλευρό τους ήταν λίγα αγαπημένα τους πρόσωπα, που άρχισαν να τους πετούν ρύζι όταν βγήκαν από την αίθουσα του Δημαρχείου.

Όσο για το γαμήλιο πάρτυ; Αυτό φαίνεται πως θα γίνει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όπου το ζευγάρι θα γιορτάσει το χαρμόσυνο γεγονός μαζί με την αλλαγή του χρόνου.
Δες φωτογραφίες από το γάμο τους:

Read More

And More