Ματίνα Νικολάου: Δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τον 11χρονο γιο της, Παναγιώτη!

Η Ματίνα Νικολάου διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, αφού η εκπομπή «Για την παρέα» στην οποία συμμετέχει ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, αλλά και στα προσωπικά της είναι καλύτερα από ποτέ, αφού παραμένει full in love με τον τραγουδιστή Βασίλη Πορφυράκη. Αυτό το διάστημα, η ηθοποιός και παρουσιάστρια βρίσκεται σε περιοδεία με την θεατρική παράσταση του Νίκου Μουτσινά «Βερβερίτσα» , αλλά όταν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις το επιτρέπουν φροντίζει να πηγαίνει στη θάλασσα για να κάνει τις βουτιές της.

Ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, η Ματίνα δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της. Το βράδυ της Δευτέρας, ωστόσο, η αγαπημένη ηθοποιός έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό μια πολύ τρυφερή ανάρτηση, διαφορετική από αυτές που μας έχει συνηθίσει. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια selfie που έβγαλε με τον μονάκριβο γιο της, τον 11χρονο Παναγιώτη.

“Τα μιλήσαμε τα συζητήσαμε…”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε, με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν… βροχή.

Μαμά και γιος είναι πολύ δεμένοι και λατρεύουν να περνούν χρόνο μαζί.

Read More

And More