Ματίνα Νικολάου: Γενέθλια για τον γιο της! Η τρυφερή ευχή της [pic]

Δώδεκα χρόνια ζωής συμπλήρωσε ο γιος της Ματίνας Νικολάου, Παναγιώτης, και εκείνη δεν θα μπορούσε να μην του ευχηθεί δημόσια. Φέτος τα γενέθλια του Παναγιώτη ήταν διαφορετικά από τα περσινά, αφού η μητέρα του ήταν όλη τη μέρα μαζί του, μιας και αυτή την περίοδο δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Τόσο η εκπομπή “Καλό μεσημεράκι” όσο και η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί “Βερβερίτσα” κάνουν ένα διάλειμμα από την κανονική ροή τους στο πλαίσιο της προσπάθειας να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού. Τα θέατρα έχουν κατεβάσει ρολά και οι περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές έχουν σταματήσει προς το παρόν να βγαίνουν ζωντανά ως ένα μέτρο πρόληψης.

Συνεπώς, η Ματίνα Νικολάου χαλαρώνει στο σπίτι της μαζί με τον πρίγκιπά της και τον σύντροφό της, Βασίλη Πορφυράκη. Προκειμένου, λοιπόν, η περήφανη μαμά να ευχηθεί στον γιο της δημοσίευε στο προφίλ της στο Instagram μια κοινή φωτογραφία τους από τις ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές τους. Μαμά και γιος ποζάρουν αγκαλιά και με θέα το απέραντο γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας. “Happy Birthday my Love”,σχολιάζει χαρακτηριστικά.

Δες τη φωτογραφία:

Πολύχρονος!

Read More

And More