Ματίνα Νικολάου: Η περιπέτεια του συντρόφου της Βασίλη Πορφυράκη με τον κορονοϊό και η εξομολόγηση για τον γιο της

Καλεσμένη στην εκπομπή Love It βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 5/1 η Ματίνα Νικολάου.

Η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο κήπος με τις αλήθειες», μίλησε μεταξύ άλλων, για την περιπέτειά του συντρόφου της, Βασίλη Πορφυράκη, με τον κορονοϊό αλλά αναφέρθηκε κα στη συγκίνηση του γιου της όταν βρέθηκε στο θέατρο για να παρακολουθήσει την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Οι γιορτές αυτές ήταν πάλι λίγο περίεργες γιατί, ήρθε στο σπίτι μας ο κορονοϊός, μας χτύπησε την πόρτα, οπότε ήμασταν σε καραντίνα, αλλά εντάξει ήταν μία ευκαιρία για ξεκούραση για εμένα. Ήταν μία δύσκολη κατάσταση, οπότε κάπως ταράχτηκα. Εγώ δεν το πέρασα, ο Βασίλης μόνο. Εγώ έχω κάνει και την τρίτη δόση και ίσως βοήθησε αυτό. Αλλά είχα ένα άγχος όλες αυτές τις ημέρες γιατί είναι η εκπομπή, είναι το θέατρο. Και ο Βασίλης όμως είναι εντάξει πλέον και είναι αρνητικός», δήλωσε αρχικά η Ματίνα Νικολάου.

Η Ματίνα Νικολάου αναφέρθηκε και στον πιο σημαντικό ρόλο στη ζωή της, ο οποίος είναι αυτός της μητέρας: «Ο ρόλος της μητέρας είναι ο πιο αγχωτικός είναι σαν να μην ξέρεις ποτέ τι πρέπει να κάνεις. Ο γιος μου είναι στην εφηβεία, είναι πολύ ήσυχος, αλλά ο φόβος πάντα υπάρχει», είπε η Ματίνα Νικολάου για τον γιο της, Παναγιώτη και πρόσθεσε: «Ο γιος μου ήρθε από τους πρώτους να δει την παράσταση και του άρεσε πάρα πολύ. Ενθουσιάστηκε, μου είπε ότι θα ήθελε να είχε και άλλο, συγκινήθηκε και μου είπε μαμά επιτέλους κάνεις κάτι κανονικό».

Read More

And More