Ματίνα Νικολάου: Η σχέση του Βασίλη Πορφυράκη με τον γιο της, οι δύσκολες στιγμές και η «Βάνια»

Συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη παραχώρησε η Ματίνα Νικολάου. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες στιγμές στην ζωή της, τον σύντροφό της Βασίλη Πορφυράκη αλλά και τη σχέση που έχει ο σύντροφός της με τον γιο της, Παναγιώτη.

«Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις παιδί, έχει πολλές χαρές αλλά και πολλές αγχωτικές στιγμές. Οι χαρές όμως είναι περισσότερες. Το παιδί μου λέει ότι του λείπω, αλλά χωρίς παράπονο και γκρίνια. Ο γιος μου είναι φιλαράκια με τον σύντροφο μου τον Βασίλη, του μίλησα ανοιχτά για τη σχέση μου, γιατί είναι σε αυτή την ηλικία. Και εγώ και ο γιος μου έχουν πολύ καλή σχέση με τον πατερά του.

Δεν ήρθε κάποιος να αντικαταστήσει τον πατέρα του. Ήταν κάτι εύκολο για τον Βασίλη, ήξερε τι θα πει και τι θα κάνει, τι να συμβουλεύσει τον Παναγιώτη. Ήμουν τυχερή σε αυτό. Η έλλειψη του συντρόφου μου είναι η μητέρα του, γιατί την έχασε στα 18 του. Δεν υπάρχει ηλικία στη σχέση, άλλωστε κι εγώ αισθάνομαι πολύ νέα», δήλωσε η Ματίνα Νικολάου.

«Ήμουν στην σκηνή, ενώ είχε πεθάνει ο πατέρας μου. Δεν μεγάλωσα μονή μου το παιδί, είχα στήριξη και από την οικογένειά μου και από φίλους. Ούτε εγώ, ούτε ο Βασίλης έχουμε συζητήσει τον γάμο», συμπλήρωσε για τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει στη ζωή της.

 

«Πολλοί εκπλήσσονται όταν τους λέω ότι είμαι η «Βάνια». Πολλές φορές νιώθω καλυτέρα με την «Βάνια». Η σχέση μου με τον Νίκο Μουτσινά είναι μοναδική, τον γνωρίζω 12 χρόνια, κάνουμε παρέα και συνεργαζόμαστε άψογα. Σε κάθε δουλειά υπάρχουν εντάσεις αλλά όχι για να καταστραφεί κάτι, αλλά για να διορθωθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ματίνα Νικολάου.

 

Read More

And More