Ματίνα Νικολάου: Πήγε… καλεσμένη στο «Καλό μεσημεράκι» μαζί με τον σύντροφό της Βασίλη Πορφυράκη

Μια έκπληξη περίμενε το μεσημέρι της Τρίτης τους τηλεθεατές της εκπομπής “Καλό μεσημεράκι“, αλλά και τον ίδιο τον Νίκο Μουτσινά. Για πρώτη φορά στα τόσα χρόνια προβολής της εκπομπής είδαμε στο πλατό την… Ματίνα Νικολάου.

Στην αρχή, προβλήθηκε ένα βίντεο με τη Βάνια, η οποία έκανε ένα challenge αντίστοιχο με αυτό των κοριτσιών του GNTM για να υποβληθεί σε ένα Makeover. Αφού από δίπλα της πέρασαν αρκετές φωτογραφίες Ελληνίδων παρουσιαστριών, η Βάνια είδε δίπλα της να τοποθετείται η φωτογραφία της Ματίνας Νικολάου… του κανονικού της δηλαδή εαυτού.

Και ενώ ο Νίκος Μουτσινάς παρακολουθούσε με χαμόγελο το βίντεο, πίσω του εμφανίστηκε η… Ματίνα Νικολάου με τον σύντροφό της Βασίλη Πορφυράκη οι οποίοι τραγούδησαν το “Να προχωράμε μαζί”, ένα από τα τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει και στο J2US.

«Σε σιχαίνομαι» είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς στην Ματίνα Νικολάου και έσπευσε να την αγκαλιάσει λέγοντας, “κάπως συγκινήθηκα, αλήθεια. Δεν έχεις έρθει ποτέ καλεσμένη στην εκπομπή μου τόσα χρόνια».

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής έβαλε το ζευγάρι να καθίσει για να τους πάρει μια συνέντευξη όπως κάνει με όλους τους καλεσμένους.

Read More

And More