Ματίνα Νικολάου: Ποζάρει με κατάξανθα κοντά μαλλιά και είναι αγνώριστη!

Η Ματίνα Νικολάου διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, αφού η εκπομπή «Για την παρέα» στην οποία συμμετέχει ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, αλλά και στα προσωπικά της είναι καλύτερα από ποτέ, αφού παραμένει full in love με τον τραγουδιστή Βασίλη Πορφυράκη. Αυτό το διάστημα, η ηθοποιός και παρουσιάστρια βρίσκεται σε περιοδεία με την θεατρική παράσταση του Νίκου Μουτσινά «Βερβερίτσα” , αλλά όταν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις το επιτρέπουν φροντίζει να πηγαίνει στη θάλασσα για να κάνει τις βουτιές της.

Ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, η Ματίνα δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της. Το πρωί της Τρίτης, λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία που έβγαλε και στην οποία πόζαρε χαμογελαστή, με κατάξανθα κοντά μαλλιά, ξαφνιάζοντας τους πάντες.

Όχι, όμως, η τηλεοπτική “Βάνια” δεν άλλαξε look, απλά φωτογραφήθηκε με την περούκα που εμφανίζεται στην παράσταση και ήταν πραγματικά αγνώριστη. “Η Ριρή μου”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Τα likes και τα σχόλια για την εμφάνισή της ήταν εκατοντάδες.

Read More

And More